Що робити абітурієнтам, які не здали ЗНО?

Що робити абітурієнтам, які не здали ЗНО?

Зовнішнє незалежне оцінювання 2017 стало справжнім випробуванням для випускників шкіл.

Зовнішнє незалежне оцінювання 2017 стало справжнім випробуванням для випускників шкіл.

Багато з учнів не змогли отримати потрібну кількість балів для вступу у вищі навчальні заклади, і змушені відкласти вступ до університетів на наступний рік або обирати навчання в коледжах чи технікумах. Також існує можливість вступити у вищі навчальні заклади або курси за кордом, проте вартість такої освіти зазвичай у декілька разів перевищує можливості українських батьків.

Чому трапляються невдачі на ЗНО?

Невдале ЗНО – це не завжди погані знання учня, адже існує багато історій з життя, коли навіть відмінники не змогли набрати потрібну кількість балів через певні обставини.

Страх. Для випускників шкіл ЗНО – це не лише тестування, це велика відповідальність. Адже від результатів оцінювання залежить майбутнє та здійснення очікувань батьків. Саме через страх щось зіпсувати абітурієнти найчастіше роблять помилки.

Стрес. Підготовка до ЗНО – це важка робота, яка потребує великої концентрації. Учні мають тримати в голові великі об’єми інформації з різних предметів, що провокує стомлення та нервове напруження. Через такий стан учням стає важко приймати рішення та зосереджуватися на завданнях.

Тиск з боку батьків. Батьки бажають своїм дітям лише найкращого, тому кожного дня нагадують про важливість тестування та сумні перспективи у разі невдачі. Замість впевненості у собі діти отримують лише страх скоїти помилку.

Що робити, щоб ЗНО було успішним?

Для того щоб на відмінно скласти ЗНО та вступити в омріяний вищий навчальний заклад, необхідно пройти серйозну підготовку. Наступний рік може стати корисним для майбутнього дитини, якщо правильно розставити пріоритети та обрати ефективний курс підготовки. Можливість підготуватися до ЗНО 2018, а потів вступити в університет на спеціальних умовах пропонує Перший ІТ-університет України, що розробив унікальну програму доуніверситетської підготовки для тих, хто не склав ЗНО 2017, а також для учнів 11 класів.

Протягом року студенти курсу будуть вивчати професійні базові знання з ІТ, а також готуватися до ЗНО 2018. Сертифікат по завершенню курсу дасть змогу вступити в Перший ІТ-університет на трирічний бакалаврат, тобто отримати вищу освіти лише за три роки навчання.

Декілька слів про Перший ІТ-університет України

Вищий навчальний заклад «Комп’ютерна Академія ШАГ» – це перший ІТ-університет в Україні, який спеціалізується на ІТ-освіті. Навчальні програми – це унікальні авторські методики, що отримали високу оцінку IT-індустрії, а викладачі – практики з найбільших ІТ-компаній України. ВНЗ готує бакалаврів та магістрів за спеціальностями, які є актуальними на ІТ-ринку. 
По завершенню навчання студенти отримують диплом про вищу освіту, а також можуть отримати міжнародні сертифікати від лідерів індустрії, компаній Microsoft, Cisco, Autodesk, Oracle, Google.

Дізнатися більше про курс можна на сайті: https://lviv.itstep.org/news-uk/richnij-kurs-douniversitetsko%D1%97-pidgotovki-dlya-majbutnih-it-specialistiv/.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Саморозвиток