Lviv IT Step Academy підготувала потужну ІТ-програму для дітей

Lviv IT Step Academy  підготувала потужну ІТ-програму для дітей

Мала Комп’ютерна Академія – це можливість для дітей приєднатися до сфери ІТ ще в ранньому віці, отримати корисні професійні знання та практичні навички для майбутнього, знайти нових друзів та цікаве захоплення, а також визначити майбутню професію.

Мала Комп’ютерна Академія  – це можливість для дітей приєднатися до сфери ІТ ще в ранньому віці, отримати корисні професійні знання та практичні навички для майбутнього, знайти нових друзів та цікаве захоплення, а також визначити майбутню професію. В Академії замість непотрібних масивів знань діти отримують лише корисну інформацію, яка засвоюється на практиці та втілюється у реальні проекти.

Головною перевагою Малої Комп’ютерної Академії є унікальна авторська програма навчання, яка була розроблена згідно з тенденціями ІТ-сфери та з урахуванням інтересів дітей. Кожного року освітня програма оновлюється та доповнюється, щоб зробити навчання в Академії ще більш корисним та цікавим для кожної дитини.

Цього року студентів Академії чекають такі напрямки:

  • основи створення сайтів та веб-технології,
  • 3D-моделювання та друк,
  • візуальне програмування,
  • Game Art та створення комп’ютерних ігор,
  • Robotics та Arduino,
  • PhotoLab і YouTube,
  • Advertising Design,
  • Інтернет речей,
  • розробка мобільних додатків,
  • кібербезпека.

Під час вивчення кожного напрямку, студенти працюватимуть у команді та створюватимуть індивідуальні проекти. Фінальним іспитом стане презентація власних результатів та захист проектної роботи.

В Академії діти навчаються у професіоналів, адже кожен викладач має великий практичний досвід в ІТ-сфері, а кожне заняття проходить у цікавому форматі. Крім того, для майбутніх програмістів проходять заняття з англійської у форматі speaking club.

«Цього року «Мала Комп’ютерна Академія»  здобула звання Чемпіона у категорії «Створення людського потенціалу» на міжнародному ІТ-заході WSIS Prizes 2017 у Женеві – це говорить про визнання на світовому рівні. Над програмою навчання в Академії працюють кращі спеціалісти ІТ-сфери. Процес навчання побудований таким чином, щоб зацікавити дітей навчатися – ми прагнемо розвивати індивідуальність кожного студента та його креативне мислення. Наша мета – не зациклюватися на процесі, а отримувати результат. Це як мрія – у кожного своя, і у кожного свій шлях до неї», – В’ячеслав Лєдєнцов, куратор Малої Комп’ютерної Академії, старший викладач.

Гнучкий графік занять, який пропонує Академія, дозволяє обрати найбільш зручний час для навчання – по буднях чи у вихідні. Це дозволяє гармонійно поєднувати навчання в Академії разом зі школою. Заняття в Малій Комп’ютерній Академії стартують 25 вересня


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Лідерство, тімбілдинг Ранній розвиток, розвиток дітей