Блог навчальних закладів

Знайдено 83 статті

Комплекс вправ Пілатесу середнього рівня складності для пацієнтів з остеохондрозом і порушеннями постави

Дослідження свідчать про ефективність занять лікувальної фізкультури із застосуванням методу Пілатеса. Позитивний вплив на гармонійний розвиток всього тіла, силу м'язів, гнучкість і мобільність хребта, стабілізацію міжхребцевого сегмента.

Основи персонального тренінгу у фітнесі

Головна мета персонального тренінгу у фітнесі — це вміння складати зболансовані тренувальні програми для здоров'я людини. Оздоровчий фітнес спрямований на підвищення загальної якості життя клієнтів, а не тільки на досягнення спортивних досягнень.

Чому нам потрібно пити воду?

Ми часто чуємо, що важливо пити достатню кількість води в день. Чи замислювалися ви чому пити воду важливо і як зрозуміти коли і скільки?

Як залучити клієнтів до персональних тренувань у фітнес-клубі

Уміння фітнес-тренера заохочувати персональних кліентів до тренувань, утримання і мотивація на довгострокову співпрацю, є важливою складовою його ефективності й компетентності.

Як скласти бізнес-план фітнес-клубу

Для успіху відкриття фітнес клубу, дуже важливо дотримати всі етапи запуску. Для цього дуже важливим інструментом є Бізнес. Саме для цього важливо розібратися з яких частин Бізнес-план складається, і як вони впливають на успіх Вашого фітнес клубу.

Утримання персональних клієнтів і мотивація до тренувань

Утримання кліентів і мотивація до довгострокових тренувань фітнес тренером, є важливою складовою його ефективності. Оцінюючи якість роботи тренера важливо розуміти на які саме критерії важливо звертати увагу і як оцінювати вагомість цього критерію.

Як наймати і навчати співробітників відділу продажів у фітнес клубі

В умовах конкуренції та нової економічної ситуації багато інструментів маркетингу і продажів не працюють, як раніше. Вам потрібні співробітники відділу продажів, які будуть самі генерувати контакти і вміти працювати з клієнтами на 100%.

Тренування вагітних жінок. Основні правила

Тренування вагітних дуже добре впливають на здоров’я матері і дитини. Ми часто стикаємось зі стереотипом про те, що вагітним не варто займатися фітнесом. Давайте розберемося в чому основні особливості тренування вагітних.

7 діафрагм людини та їх функції

Ми звикли розглядати діафрагму як не парний широкий м’яз, що розділяє грудну і черевну порожнину, служить для розширення легенів. Роль наших діафрагм забезпечувати поперечну фіксації внутрішніх органів і структур.

Розклад навчальних семінарів на лютий у Smart Fitness Academy

Запрошуємо Вас на навчання. Ви отримаєте унікальну можливість в Україні мати навчання за міжнародними стандартами та методиками з сертифікатом SFA від найкращих фахівців країни з 30 річним досвідом у підготовці фітнес тренерів і керівників,