Блог навчальних закладів

Знайдено 35 статей

Запрошуємо на захід «Ефективні продажі та ведення переговорів в новому 2021» 29 січня

Тренінг буде корисним, якщо ви бажаєте усвідомити важливість та приорітетність якісного "Сервісу", проведення зустрічей, вміння переконувати покупця/клієнта, презентувати та працювати над комплексними продажами.

Підсумки вересня 2020 від Олени Фурса!

Підсумки проведеної роботи та плани на жовтень. Запрошую ознайомитись з інформацією.

Професійний персонал - успіх Вашого бізнесу

Практикуючий і сертифікований HR-eксперт, бізнес-тренер, спікер, коуч, зовнішній консультант по збільшенню фінансових показників для корпоративних компаній.

"Успішний та результативний підприємець 2020" запрошуємо на захід

Цей захід буде корисним для: Власників бізнесу; Мікро-підприємці та підприємці власної справи; Менеджери вищої та середньої ланки; Керівники, та кожен, хто бажає відкрити власний бізнес.

Починається ера партнерства

Сучасний підприємець - мультизадачний, кількість найманих працівників зводиться до мінімуму, а команда будується в форматі партнерської співпраці, зокрема з коучем та/або бізнес-тренером.

Рекомендації для підприємців в бізнесі

Що робити коли вам зустрілась навдача? Відповідає Олена Фурса

Що потрібно підприємцю, щоб він прийняв рішення розвиватися?

Одиниці підприємців готові усвідомити та прийти до думки та дії, особисто рости та розвиватися! І мені цікаво та ефективно співпрацювати з підприємцем, який готовий, усвідомив та бажає особистих результатів та результатів в своєму бізнесі!

Новий старт відбувся: Тренінг для підприємців та власники бізнесу

Сьогодні відбулась цікава подія - презентація нового тренінгу: ,,Успішний та результативний підприємець 2020'' від Олена Фурса! Цей практичний тренінг з кейсами та післятренінговою співпрацею, з інструментами для підприємців та власників бізнесу

Фінансовий прорив 20-60%. Залишайте заявки!

Аналітичний проект -практикум оцінки ефективності бізнесу

Вихід з карантину - якісні, ефективні методи для персоналу та результативні дії для організації!

Працюємо в "Закритій скайп групі" Аналізуємо ситуацію, робота в форматі діалогу від 10 до 20 структурних пропозицій, рекомендацій, як швидко розпочати роботу до 10 методів планування та структури роботи до 15 методів мотивації персоналу