Блог навчальних закладів

Знайдено 519 статей

З 25 березня до 8 квітня ми знаходимось у коридорі затемнень

Розпочате в коридорі затемнень може мати складну долю. Чого не можна робити в цей період та як рухатись по життю за принципом «все вчасно», читайте нижче.

6 лютого старт дотренінгової підготовки онлайн-курсу «Компетенції — інтерв'ю та оцінка»

Це буде місяць суцільної прокачки ваших навичок оцінки за компетенціями! Це потужний розвиток вас як експерта в проведенні інтервʼю, формуванні та розвитку команд, прийнятті зважених управлінських рішень!

23 січня – 22 лютого онлайн-школа фінансового директора

Це комплексна програма з 10 онлайн-занять тривалістю 2,5 години, у межах якої ви навчитеся всього, починаючи від впровадження управлінського обліку та бюджетування до аналізу діяльності компанії, управління та мотивації співробітників.

Нумерологія — ключ до пізнання себе та реалізації талантів. Можливість свідомо керувати своїм життям

Нумерологічна консультація дає можливість познайомитись із самим собою, зрозуміти «чому так відбувається?», отримати орієнтири для точного прийняття рішень, знайти способи виходу зі складних ситуацій, бути у потрібному місці в потрібний час...

Про духовну мудрість представників допомагаючих професій

Бути експертом у своїй галузі й дуже гарно розумітися на різних питаннях, працюючи з людьми, недостатньо. Дуже важливо мати «духовну мудрість» у донесенні інформації, щоб не зашкодити клієнту.

18 вересня Центру розвитку «Альянс-М» виповнилося 15 років!

19-річний досвід у сфері консультаційно-тренінгових послуг дозволяє рекомендувати вам лише найкращих перевірених практиків бізнесу, які досягли значних результатів у різних сферах ділової активності та професійно консультують кожен у своїй галузі.

3-4 березня відбудеться онлайн-курс «Оплата за результат та KPI-мотивація без бюджету 4.0» — 2 заняття з 10:00 до 14:00 у Zoom

Як уникнути «феномена ситого достатку»? Як мотивувати людей, яким «достатньо»? Як бути із відстаючими? Що робити, коли рівень мотивації зростає, а ефективність падає?

15 лютого стартував онлайн-курс «Управлінський облік та фінансове моделювання» у рамках Школи фінансового директора. Ви ще можете приєднатися до групи, придбавши перші заняття у записі

Робочі інструменти, відпрацьовані роками практично: від планів впроваджень, чек-листів, моделей розрахунків, облікової політики, інструкцій до боротьби з опором співробітників, коли хтось хоче рахувати цифри і більше відповідати них.

17-18 лютого відбудеться онлайн-курс «KPI та системне управління людьми: KPI структурних підрозділів. Продажі, виробництво, бек-офіс» — 2 заняття з 10:00 до 14:00

Як вимірювати ефективність, продуктивність та штат? Як оцінити завантаження співробітників та планувати набір штату чи перерозподіл функціоналу? Як на цифрах оцінювати результати роботи, професіоналізм та результативність співробітників?

Замовте діагностику Вашої команди з метою підвищення продуктивності min на 30%

Як часто у Вашій компанії відбуваються розбіжності та конфлікти через розподіл ресурсів, повноважень та різного розуміння досягнення результатів? Бажаєте побачити реальну картину «як є» у Вашому бізнесі та отримати рекомендації «що робити»?