Блог навчальних закладів

Знайдено 43335 статей

Якість навчання

Дорогі наші клієнти, студенти та колеги! Ми з гарною новиною — Тренінг-Центр HR-MASTER отримав членство в американській компанії з якості онлайн-освіти E-Learning Quality Network (США).

PPC-фахівець – це хто такий, як ним стати, скільки заробляє спеціаліст з контекстної реклами в Україні

Ви тільки подумали про товар, а реклама вже переслідує? А може це підслуховують через смартфон? Насправді це просто PPC-спеціаліст налаштував ідеальну кампанію, що випереджає ваші думки.

Email-маркетолог — це хто такий, як ним стати, яка зарплата retention-менеджера в Україні

Хто такий email-маркетолог і наскільки актуальна зараз ця професія? У цій статті розберемо обов’язки та навички спеціаліста з email-маркетингу, скільки він заробляє в Україні та як опанувати професію.

Як виконати вимоги ISO 9001 щодо продукції та послуг

Усі розділи контракту або замовлення повинні бути проаналізовані для того, щоб переконатися, чи здатна ваша організація виконати взяті на себе зобов'язання.

Вимоги ISO 9001 передбачають раціональність, логічність та практичність дій

Ринок споживачів у конкурентному середовищі вимагає від організації рівень якості продукту, який задовольняє його потреби та очікування. Адже так?

Як впровадити ощадливе (LEAN) управління в компанії

Цільовим орієнтиром для підприємств, які застосовують інструменти ощадливого управління є створення цінності для клієнтів, що,своєю чергою, дозволяє створювати цінність для зацікавлених сторін (стейкхолдерів) компаній.

SEO-фaxівeць — цe xтo тaкий, як ним cтaти тa якa зapплaтa ceoшникa в Укpaїні

Koли людинa впepшe cтикaєтьcя з мapкeтингoм, виникaє дужe бaгaтo зaпитaнь. У нaшій уяві вcі мapкeтoлoги — тaкі coбі вoвки з Boл-cтpіт, щo вигaдують peклaму тa cидять у піджaкax. A xтo ж poбить тaк, щoб вaш caйт нe зaгубивcя у видaчі?

Що таке Lean і чому він необхідний для успішного ведення бізнесу

При виборі стратегії розгортання концепції ощадливого виробництва, головним фактором є не галузева приналежність підприємства, а структура наявних на ньому втрат та їх кореневі причини.

Що є об’єктом LEAN управління

Найважливішим фактором, що забезпечує зростання економічного прибутку, є системне підвищення ефективності використання ресурсів, що залучаються до виробництва продукції.

Ви теж налаштовані на просту LEAN казку?

Суть LEAN концепції — це підвищення ефективності компанії через орієнтацію на дії, що додають цінність споживачу.