Блог навчальних закладів

Знайдено 348 статей

Правила прийняття на роботу непрацюючої жінки, яка має дитину віком до трьох років

Те, що непрацююча жінка доглядає дитину віком до трьох років, не обмежує її права на укладення трудового договору з підприємством.

Як працюватимуть банки в кінці року

Національний банк України визначив регламент роботи системи електронних платежів Національного банку (далі - СЕП) та порядок роботи банківської системи України в період завершення звітного року:

«Лікарняні» просять виплачувати раніше

Фонд соціального страхування України на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук звертається до страхувальників (роботодавців)

Татусям можуть надати право на оплачувану відпустку при народженні дитини

У ВРУ зареєстровано законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відпустки при народженні дитини»

Стосовно складання графіка відпусток

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Полтавській області Анна Хоменко надала роз’яснення з питань складання графіка відпусток.

Фондом соціального страхування України призупинено виплати матеріального забезпечення

20 листопада 2019 року Фондом соціального страхування України вимушено призупинено перерахування коштів для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам.

Новий український правопис можуть скасувати

У провадженні Окружного адміністративного суду м. Києва перебуває справа щодо оскарження нової редакції українського правопису за позовом мами семикласниці до КМУ.

Закон «здай корупціонера — отримай %» — підписано

Як повідомляється на сайті Президента України, Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо викривачів корупції» № 198-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17.10.2019 р.

Згоду на обробку персональних даних скасують

На засіданні уряду 07.11.2019 р. було проголосовано за законопроєкт, який дещо зменшить бюрократію в Україні. Про це заявив міністр КМУ Дмитро Дубілет на своїй сторінці у Facebook.

Трудові книжки не скасують, а оцифрують

постанови КМУ «Про заходи щодо поетапного впровадження обліку трудової діяльності працівника в електронній формі».