Блог навчальних закладів

Знайдено 43342 статті

Мотивація персоналу. Поради щодо ефективного залучення працівників

Стаття розглядає важливість мотивації співробітників для підвищення продуктивності та ефективності компанії. Надаються поради щодо правильної мотивації співробітників та створення сприятливого середовища для розвитку працівника.

Корпоративне тестування співробітників. Організація процесу для компаній

У статті розглядається процес оцінки компетенцій, знань, навичок та особистісних якостей працівників. Надаються стратегії для проведення корпоративного тестування, аналізу результатів та надання працівникам зворотного зв'язку щодо їхніх результатів.

Які можливі резерви оптимізації за допомогою LEAN-технологій

Навіть найпростіший аналіз дозволяє знайти можливості зниження собівартості, отже, — підвищення прибутковості й конкурентоспроможності компанії!

Два весли

Коли-небудь вам здавалося, що ви просто кружляєте на місці, не рухаючись вперед? Наш герой човняр має для вас цінний урок.

З 25 березня до 8 квітня ми знаходимось у коридорі затемнень

Розпочате в коридорі затемнень може мати складну долю. Чого не можна робити в цей період та як рухатись по життю за принципом «все вчасно», читайте нижче.

Які основні чинники посилення ефективності роботи компанії

Ефективність неспроможна виникнути в самостійному режимі і тим більше неспроможна посилюватися самостійно. Ефективність — це наслідок, результат впливу чотирьох взаємозалежних чинників.

Курси зі знижкою 25 % до 15 квітня

Не пропусти можливість отримати доступ до курсів зі знижкою 25%.

Якість навчання

Дорогі наші клієнти, студенти та колеги! Ми з гарною новиною — Тренінг-Центр HR-MASTER отримав членство в американській компанії з якості онлайн-освіти E-Learning Quality Network (США).

PPC-фахівець – це хто такий, як ним стати, скільки заробляє спеціаліст з контекстної реклами в Україні

Ви тільки подумали про товар, а реклама вже переслідує? А може це підслуховують через смартфон? Насправді це просто PPC-спеціаліст налаштував ідеальну кампанію, що випереджає ваші думки.

Email-маркетолог — це хто такий, як ним стати, яка зарплата retention-менеджера в Україні

Хто такий email-маркетолог і наскільки актуальна зараз ця професія? У цій статті розберемо обов’язки та навички спеціаліста з email-маркетингу, скільки він заробляє в Україні та як опанувати професію.