Блог навчальних закладів

Знайдено 7 статей

Як вийти з кризи

У цій статті я описав свої міркування щодо того, які дії зараз можуть допомогти посилити бізнес і не дати йому потонути. Це кроки, які я вважаю розумними, ґрунтуючись на моїх знаннях та досвіді. Сподіваюся, вони будуть Вам корисні.

Проблеми з персоналом: чому вони виникають і як їх вирішувати.

Чи існують у Вас проблеми з персоналом? Вони перестають працювати з віддачею, вередують, не хочуть брати на себе відповідальність і виявляти ініціативу у виконанні доручень. Знайома ситуація?

Як керівники знищують у співробітників бажання працювати

Так-так, Ви правильно прочитали: дуже часто керівники своїми діями відбивають бажання працювати навіть у найпродуктивніших співробітників.

Головні фактори ефективного найму

Чи можете Ви назвати фактори найму, які впливають на якість найманого персоналу? Багато керівників відбирають працівників, використовуючи невірні критерії.

Головне джерело проблем людини, і як з ним впоратися

Кожен з нас, час від часу, стикається з якимись проблемами. Можливо, Ви помічали, що є окремі області життя, в яких Ви легко справляєтесь з проблемами та досягаєте успіху?

Як підняти бойовий дух у співробітників?

Цікаве питання? Ця стаття для тих керівників, які стикалися з розслабленістю і млявістю підлеглих, і не могли зрозуміти, як налаштувати колектив на робочий лад.

Як створити команду, яка втілить вашу мрію у реальність

Ми бескоштовно проводимо майстер-клас для власників бізнесу, які хочуть оточити себе продуктивними співробітниками