Компанії

FlexDerekSchool




Коротко про компанію

Всім привіт!

Я Комаха В'ячеслав, хочу розповісти вам кілька слів про мою школу розвитку гнучкості тіла за методикою мого тренера Мухтара Гусенгаджієва, самого гнучкого члена на Планеті - FlexDerekSchool, яку я організував починаючи з одного учня в Києві у вересні 2009 року, це був початок моєї тренерської , Яке я для себе уявляв як хобі і просто брав із собою на своє тренування то одного, то іншого друга.

Але потім, коли мої друзі за системою сарафанного радіо почали радити заняття зі мною своїм знайомим — це почало мати вигляд повноцінної секції. Перші місяці моєї тренерської практики вересень-жовтень-листопад 2009 року ми тренувалися двічі на тиждень із групою з 3-6 осіб.

Це був початок швидкого зростання FlexDerekSchool. Зараз наша школа складається з понад сотні активних учнів та півсотні учнів, які займаються не регулярно. Серед учнів FlexDerekSchool Тіна Кароль, Міка Ньютон, Віталій Козловський, Даша Астаф'єва, Руслан Квінта.

Послуги

Індивідуальні та групові тренування у Києві в центрі міста на метро Університет та на Лівому березі на проспекті Тичини 8. Також продаж відео тренувань різних рівнів складності спрямованих на розвиток гнучкості тіла різних годин тіла з різною інтенсивністю. З 2016 року проводимо індивідуальні тренування через Skype з будь-якою країною світу російською, англійською та українською мовами.

Додаткова інформація

Всім привіт!

Я Комаха В'ячеслав, хочу розповісти вам кілька слів про нашу школу FlexDerekSchool, яку я організував починаючи з одного учня у Києві у вересні 2009 року, це був початок моєї тренерської практики, який я для себе уявляв як хобі і просто брав із собою на своє тренування то одного, то іншого друга.

Але потім, коли мої друзі за системою сарафанного радіо почали радити заняття зі мною своїм знайомим — це почало мати вигляд повноцінної секції. Перші місяці моєї тренерської практики вересень-жовтень-листопад 2009 року ми тренувалися двічі на тиждень із групою з 3-6 осіб. Це був початок швидкого зростання FlexDerekSchool. Зараз наша школа складається з понад сотні активних учнів та півсотні учнів, які займаються не регулярно. Серед учнів FlexDerekSchool Тіна Кароль, Міка Ньютон, Віталій Козловський, Даша Астаф'єва, Руслан Квінта, Олена Щербань, Дмитро Жерносеков.

На даний момент (листопад 2015 року) всі заняття в нашій школі проводжу я — Комаха В'ячеслав.

Розвиток здібностей тіла, висока рухливість суглобів, гнучкість і пластика, володіння тілом високий рівень розтяжки — ось чому Ви зможете навчитися і придбати, займаючись у «FelxDerekSchool».

Заняття у школі розвитку здібностей тіла «FlexDerekSchool» — це не Йога, це тренування з авторського комплексу вправ найгнучкішої людини на Планеті — Мухтара Гусенгаджиєва. Тренування поєднують у собі вправи на розтяжку та силові комплекси. Для виконання вправ не потрібні снаряди або тренажери.

Розклад, вартість, що одягати на заняття, адреси залів та іншу інформацію, ви знайдете на нашому сайті. Якщо залишаться питання, будь ласка пишіть.

Тренери

Корпоративні тренінги

Статті

10

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-тренінги, онлайн-курси, репетиторів онлайн.