Компанії

Іноваційний технологічний бізнес




Коротко про компанію

ПІТБ – громадська організація, працює в Україні 10 років. Основне завдання – сприяти вирішенню основного стратегічного завдання України у кризових умовах – забезпечення її сталого розвитку. Одним з основних напрямків роботи ІТБ є проведення тренінгів, коучингів, семінарів, конференцій, симпозіумів, шкіл, NATO ARW насамперед, для суб'єктів технологічного (некомерційного) бізнесу. Близько 100 тренінгів. Останні теми:

 Комерціалізація об'єктів інтелектуальної власності

Бізнес на основі інформаційних технологій

Робота на ринку інвестицій на основі інформаційних технологій Інформаційні технології та елітарна освіта

Екологічний менеджмент

Секрети успіху: від інтуїції – до логіки; створення та зміцнення особистісної платформи ділового розвитку

Інформаційні технології у зовнішньоекономічній діяльності

Менеджмент енерго- та ресурсозбереження

Засоби та методи технологічного (не комерційного) бізнесу.

Школа винахідництва молоді.

Коучинг для демобілізованих воїнів АТО щодо вибору та підготовки до реалізації проектів розвитку реального бізнесу 

Системний аналіз та синергія у реальному бізнесі. Інформаційні технології у бізнесі.

Бізнес на вирішенні екологічних проблем.

Стійкий розвиток бізнесу.

Індустріально - аграрний симбіоз - основа технологічного бізнесу в аграрному секторі.

Деякі програми тренінгів на  http://invest.ho.ua/trening.shtml

http://invest.ho.ua/corporativ.shtml 

Послуги

Проведення тренінгів, коучингів, семінарів, конференцій, симпозіумів, шкіл, семінарів NATO ARW насамперед, для суб'єктів технологічного (некомерційного) бізнесу),  дистанційне навчання, консалтинг, аудит, экспертиза

Клієнти

Юнаки 15-18 років, студенти, підприємці, демобілізовані воїни, переселенці, чиновники, керівники, винахідники, державні діячи

Додаткова інформація

Відродження зруйнованого промислового виробництва та подальший розвиток України у нинішніх реаліях можливі лише шляхом створення виробництв середнього та малого бізнесу (СМБ), успіх яких можливий лише за наявності в їх основі інноваційного наповнення. На жаль, наша освіта майже не навчає підприємців та не розвиває творчі здібності у своїх вихованців. Цим не займаються і у позавузівських формах освіти. Але вихід є. Вперше в Україні з'явився науково-освітній Інтернет-портал “Інноваційний технологічний бізнес (www.invest.hp.ua )”. Вперше в цьому порталі розпочав роботу Інтелектуальний ярмарок, орієнтований насамперед на підприємців СМБ (http://www.invest.ho.ua/startup.shtml ), в якому представлений великий список назв стартапів, систематизований у вигляді 9 головних “павільйонів” : інтелектуальна власність для спортапів, антивоєнні стартапи, стартапи для інтелектуального наповнення СМБ, українські стартапи для малої хімії, секрети унікальної системно – синергетичної методики винахідництва (автор на її базі придумав для СМБ близько 500 винаходів), перспектив хімії і фармацевтики, стартапи індустріально-аграрного симбіозу, техніка глибокого очищення речовин та ін. інтелектуальних розробок СМБ. У разі ділового інтересу у підприємців наші менеджери (http://invest.ho.ua/contact.shtml ) намагатимуться пов'язати їх з авторами розробок або персонами, які відповідають за їх комерціалізацію.

Тренери

Корпоративні тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, роботу в Дніпрі.