Відбудеться майстер-клас kmbs в Харкові

  • Едуард Мальцев
  • 17 травня 2013
  • ТренінгиНовини
Відбудеться майстер-клас kmbs в Харкові

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] запрошує представників бізнесу на практичний майстер-клас «Управлінська дилема: сервіс для людей та люди для сервісу», який відбудеться 4 червня в Харкові.

Майстер-клас передбачає вирішення кейсової ситуації і орієнтований на власників та управлінців, які приймають стратегічні рішення в компанії.

Спікер: Едуард Мальцев, керівник Executive MBA [kmbs]. Викладає корпоративне управління. Має 15-річний досвід управління підприємством, проектами запуску та реструктуризації бізнесу, менеджмент-консалтингу, розробки та реалізації стратегії, підвищення ефективності підприємств.


Після майстер-класу усі зацікавлені у бізнес-освіті зможуть поспілкуватися з випускниками kmbs та взяти участь у презентації магістерських програм kmbs, на якій будуть представлені:

  • Presidents’ МВА – для власників бізнесу;
  • Executive MBA – для керівників компаній;
  • Master in Business Leadership [MBL] – для функціональних керівників, майбутніх топ-менеджерів;
  • AgroMBA - програма для управлінців аграрної сфери;
  • Master of Banking and Finance [MBF] – для практикуючих фінансистів.

Спікер: Володимир Павелко, директор MBA-програм Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs]. Викладає операційний менеджмент та управління змінами. Сертифікований викладач і консультант Adizes Academy [USA]. З 1998 по 2009 рік працював у банківській сфері, де пройшов шлях від економіста до заступника Голови Правління.

 

Дата проведення:  4 червня 2013

Час проведення: 17.00 – 17.30 – реєстрація учасників події

17.30 – 18.45 – майстер-клас

18.45 – 19.00 – перерва на каву

19.00 – 20.15 – презентація МВА-програм, спілкування з випускниками kmbs

Місце проведення: м. Харків, проспект Правди 2, конференц-зал готелю "Харків Палац"

Умови участі: Безкоштовно, за обов’язковою on-line реєстрацією.

 

В разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Павла Білодіда, координатора проекту: [відкрити контакти][email protected], [044] 490 6635, [097] 511 20 87.

 

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs] – школа для лідерів, орієнтованих на якісні зміни – в собі, своїх компаніях, країні, світі. Заснована 1999 року при Києво-Могилянській Академії, одному з найстаріших університетів Східної Європи. kmbs відома як самобутня школа думки.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини