MBA Grand Opening-2012 в kmbs

MBA Grand Opening-2012 в kmbs

У нас відбувся довгоочікуваний старт нових груп Master in Business Leadership [MBL], Executive MBA та Presidents’ MBA, до якого школа готувалася цілий рік. Віднині спільнота kmbs нараховує на 63 учасники більше і ми щиро тішимося з цього приводу.

Окрім традиційного знайомства учасників зі cвоєю групою, зі школою і Києво-Могилянською академією, а також навчальної частини, ми вирішили одразу інтегрувати нових учасників в нашу логіку навчання і присвятили кожен з трьох днів модулю розкриттю філософії kmbs - Change yourself, change the company, change the world.

Перший день був присвячений темі “Сhange the world. Олександр Саврук, декан kmbs, розповів про природу змін. А Володимир Моренець, віце-президент Києво-Могилянською академії, говорив про цінності академії як місця, де плекається джерело змін.

В рамках теми другого дня – “Сhange the company – Лідія Білас, Голова правління компанії "ІДС Аква-Сервіс" (ТМ “Моршинська”, “Миргородська”, “Трускавецька” та ін.) та випускниця програми Presidents’ MBA, розповіла про зміни в її компанії та переломний момент в розвитку організації, а саме про злиття з IDS Group Ukraine (ТМ "Миргородська"), та усе що слідувало внаслілок цього – зміну бренду, злиття двох організаційних культур та ін.

Запрошеними спікерами третього дня, присвяченого темі Change yourself також стали члени спільноти kmbs: Наталія Жеваго (засновник та директор організації “Культурний проект”, учасниця Presidents’ MBA-7), Андрій Кішинський (генеральний директор Фінансової група "Космос", випускник програми MBA-8) та Олег Федоров (директор "Дхолландія Україна", випускник програми MBL-1). Спікери розповіли про те, як вони приходили до змін в персональному та професійному житті та як вони переживали їх. З особливою приємністю вони говорили про зміни, які відбулися з ними під час та після навчання в kmbs, поділивши своє життя на “до” та “після” школи.

Change yourself, change the company, change the world – філософія kmbs, яка стала наскрізною ідеєю першого модулю. Таким чином ми продемонстрували шлях, який, сподіваємося, пройдуть нові члени спільноти kmbs – через проривний розвиток та зміни в собі до якісних змін в своїх компаніях, нашій країні та світі в цілому.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини