Власнику про фінанси – нова програма kmbs

Власнику про фінанси – нова програма kmbs

Програма "Власнику про фінанси: про що необхідно спитати Вашого фінансового директора" в kmbs 7-8 червня 2013 року (1 модуль, на 2 дні)

Програму розроблено спеціально під цільову аудиторію - власників та генеральних директорів. Вона допоможе розібратися із функціонуванням фінансової системи в компанії, ефективно здійснювати бюджетування та проводити моніторинг фінансового стану компанії, оперувати основними показниками фінансової звітності, та розробляти гнучку стратегію управління фінансами підприємства саме з позиції власника чи генерального директора.

В рамках програми програми учасники дізнаються:

  • В якій конфігурації треба побудувати фінансову систему так, щоб вона в режимі реального часу і реальних цінностей інформувала керівника про стан бізнесу, не змушуючи його заглиблюватися в дрібниці.
  • Як налаштувати фінансову систему так, щоб вона своєчасно і з максимальною достовірністю сигналізувала керівнику про збої чи втрати ефективності.
  • Як зробити фінансову систему максимально дружньою до власника, надаючи йому прості і зручні в користуванні інтерфейси.

Вартість програми становить 6 000 грн.

З питань реєстрації на програму, звертайтеся до координатора фінансових програм в kmbs - Тетяни Домашевської [відкрити контакти](098) 591-11-93, [відкрити контакти](044) 490-66-35, [відкрити контакти][email protected].


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини