Відбулася щочетвергова зустріч МВА-груп: власник vs топ-менеджер

Відбулася щочетвергова зустріч МВА-груп: власник vs топ-менеджер

Володимир Федорін, головний редактор «Forbes Україна», та Євген Черняк, голова наглядової ради холдингу «Global spirits» (ТМ “Хортиця”) стали гостями щочетвергової зустрічі з поточними учасниками МВА-груп kmbs, що відбулась 23 травня.

Зустріч відбулась в рамках проекту щочетвергових зустрічей, які є невід`ємною частиною навчання на МВА-програмах kmbs. В якості спікерів ми запрошуємо особистостей з різних галузей, з різним досвідом, з різними поглядами та спілкуємось з ними на міждисциплінарні теми. Адже саме на перетині різних сфер народжуються найцікавіші ідеї!

Під час дискусії Володимир Федорін та Євген Черняк обговорювали питання особистої свободи, різниці між власником і найманим менеджером, "книжкотерапії" для себе і компанії. Пропонуємо Вам відео з цікавими моментами цієї управлінської дискусії.

Також Євген Черняк поділився основними принципами своєї життєвої філософіі: розповів, як доводити до кінця розпочаті справи, як обирати команду і знаходити нові ідеї. А також заявив, що вважає харизму деструктивним явищем. 

Фотогалерею з події можна побачити тут.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини