kmbs продовжує навчати майбутніх лідерів ДТЕК

kmbs продовжує навчати майбутніх лідерів ДТЕК

kmbs продовжує співпрацю з ДТЕК, найбільшою приватною енергетичною компанією України, по навчанню її управлінців та спеціалістів в Академії ДТЕК.

Академія ДТЕК - корпоративний університет, задачею якого є виховання лідерського потенціалу в команії. В університеті діє чотири освітніх програми: «Наступник» - курс для кадрового резерву, «Інтегратор» - для потенційних директорів інтегровних підприємств ДТЕК, «Енергія Знань» - MBA для менеджерів середньої ланки, та «Енергія Лідера» - для топ-менеджерів.

Академія ДТЕК має два основних інтелектуальних провайдери. В Україні - це Києво-Могилянська Бізнес Школа, у світі - до 2012 року була Лондонська бізнес-школа (London business school),  з 2013 року - бізнес-школа INSEADКорпоративна програма “Енергія занань” - корпоративний MBA, створений Києво-Могилянською Бізнес Школою спеціально для ДТЕК, націлений на розкриття управлінського потенціалу, підготовку професіоналів, готових будувати та розвивати динамічні компанії. Викладацький склад - професори kmbs, директори ДТЕК та запрошені іноземні лектори. Програма складається з шести модулів: економічне та промислове середовище, бізнес-стратегії, фінансовий аналіз та фінансовий менеджмент, маркетинг, операційний менеджмент, організаційне управління. На сьогодні, спільно з kmbs, Академія випустила шість груп, загальною кількістю  300 осіб. У червні цього року почали навчання ще три групи кількістю, приблизно, 200 учасників. Ми раді стати частиною історії розвитку лідерів, які змінюють країну на краще.

*ДТЕК - енергетичний підрозділ System Capital Management, найбільшої бізнес-групи України, який є вертикальною інтеграцією підприємств, що створюють виробничий ланцюжок від видобутку та збагачення вугілля до генерації та дистрибуції електроенергії. Підприємства ДТЕК і Корпоративний центр, на яких працюють близько 147 тис. осіб, знаходяться в Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Луганській, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях, Криму, м. Київ та Ростовській області Росії. ДТЕК — найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини