Про проект kmbs change talks

Про проект kmbs change talks

У квітні у нас стартував новий проект - kmbs change talks. Це серія зустрічей в рамках МВА-програм Києво-Могилянської бізнес школи, на які ми запрошуємо яскравих особистостей сучасності та визнаних експертів з різних сфер.

 У квітні у нас стартував новий проект - kmbs change talks. Це серія зустрічей в рамках МВА-програм Києво-Могилянської Бізнес Школи, на які ми запрошуємо яскравих особистостей сучасності та визнаних експертів з різних сфер. Ми говоримо про бізнес, мистецтво, історію та філософію, медіа та суспільство… Такі дискусії з міждисциплінарних тем покликані розширити горизонти сучасного управлінця - адже саме на перетині різних світів народжуються найцікавіші ідеї! Ціль цього проекту - створити додаткову цінність для МВА-учасників.

Новий сезон проекту ми відкрили 12 вересня. Цьго разу гостем став Владислав Троїцький, культурний діяч, режисер, засновник театру “Дах” та міжнародного фестивалю сучасного мистецтва “ГогольFest”.

Гостями kmbs change talks з квітня по липень стали:

Рональд Хайсман - експерт в галузі поведінкових фінансів, запрошений викладач kmbs, професор Erasmus School of Economics [Нідерланди] та Роттердамської школи менеджменту [RSM]. Подія була присвячена обговоренню ідей та останніх досліджень Нобелівського лауреату з економіки, відомого мислителя та психолога, професора Даніела Канемана. Модерував дискусію професор фінансів kmbs Євген Пенцак.

Володимир Коливай - підприємець, консультант, генеральний директор СП "Імідж Освіта". На зустрічі з учасниками MBA-програм kmbs Володимир Коливай поділився східними (і не тільки) рецептами гармонії з собою та суспільством.

Євген Черняк - голова наглядової ради холдингу «Global spirits» (ТМ “Хортиця”), та Володимир Федорін - на той час головний редактор “Forbes Україна”. Під час дискусії Володимир Федорін та Євген Черняк обговорювали питання особистої свободи, різниці між власником і найманим менеджером, "книжкотерапії" для себе і компанії.

Юрій Макаров - відомий журналіст, історик, документаліст. Юрій Макаров поділився своїми думками про формування ідентичності, феномен Шевченка та сучасний український культурний простір.

Катерина Ботанова - директор Фундації "Центр сучасного мистецтва", головний редактор онлайн-журналу KORYDOR, арт-критик. Спілкувались про український арт-простір, роль гуманітарного знання та цінність у мистецтві.

Єгор Анчішкін - засновник проектів Viewdle (перший східно-європейський стартап, який купив Google) та zakaz.ua. Під час зустрічі говорили про те, чому не розвивається стартап-індустрія, та що треба знати на старті бізнесу.

Павло Гудімов - арт-куратор, колекціонер, музикант, засновник центру “Я Галерея”. Піднімали питання меценацтва, правил взаємодії культури та бізнесу, культури як бізнесу, та говорили про культуру в бізнесі. 

Особливість проекту kmbs change talks - можливість отримати додаткові знання, досвід та ідеї з суміжних сфер діяльності, а також активізувати нетворкінг між групами MBA-учасників.

Докладніше дізнатися про подію і переглянути фотографії можна тут


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини