Взаємодія першої особи та фінансового директора

Взаємодія першої особи та фінансового директора

27 листопада Києво-Могилянська Бізнес школа запрошує власників на практичний воркшоп, присвячений основним питанням взаємодії СЕО та фінансового директора компанії.

Аудиторія: керуючі власники та перші особи. При взаємодії з фінансовим директором у першої особи компанії часто виникають такі питання:

  • Як тримати руку на пульсі фінансового стану компанії, не заглиблилюючись занадто у деталі ?
  • СЕО і фінансовий директор розмовляють «різними мовами», як це подолати?
  • Як оперативно отримувати фінансову оцінку своїх нових ідей? 
  • Чи має сенс бюджетування в сучасних умовах постійних змін?

В форматі, що складається з практичних групових воркшопів, дискусій та виступу спікера - Володимира Савчука, ми розглянемо ці та інші питання, а також обговоримо як змінилася роль фінансового директора сьогодні: які нові задачі перед ним постають, чого має очікувати від нього керівник та якою відповідальністю наділяти. Регламент:

  • 17.30 – 18.00 – реєстрація
  • 18.00 – 19. 30 - виступ В.Савчука про сучасне економічне середовище та фінансове навантаження,  робота в групах, в результаті якої в кожній групі з’явиться перелік задач, які СЕО має поставити перед своїм фінансовим директором, виступи-презентації рішень груп учасників. 

Спікер:

Володимир Савчук, викладач kmbs.

Професор, доктор наук, експерт зі стратегічного, фінансового та інвестиційного менеджменту. 

З 1991 по 2000 рік в якості консультанта Всесвітнього Банку в міжнародній групі експертів приймав участь в освітніх програмах для країн СНД і займався реструктуризацією промислових підприємств СНД. Провів 9 освітніх програм Всесвітнього Банку за тематикою реструктуризації підприємств. Провів більше 200 корпоративних та відкритих семінарів для менеджерів підприємств, викладає на програмах MBA kmbs. Автор тренінгових програм зі стратегічного менеджменту, управління фінансами, управлінського обліку, бюджетування, ризик-менеджменту, оцінювання вартості бізнесу, інвестиційного проектування, системи збалансованих показників (BSC). Керуючий партнер та провідний спеціаліст консалтингової компанії «Стратегічний партнер», автор численних книг зі стратегічного та фінансового менеджменту підприємств. 

Дата та час: 27 листопада, 18.30 - 20.00

Місце події: Києво-Могилянська Бізнес Школа, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4 поверх

Умови участі: участь у події безкоштовно, за обов’язковою реєстрацією. 

Для реєстрації, будь ласка, заповніть форму нижче та дочекайтеся підтвердження від представника kmbs. 

В разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Юрія Бульби, координатора проекту: [відкрити контакти][email protected], [044] 490 6635, [097] 449 7082.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини