27 та 28 березня - Ефективні продажі і переговори в компаніях

27 та 28 березня - Ефективні продажі і переговори в компаніях

Тренінг призначений абсолютно для всіх представників торгової спеціалізації.

Тренінги з продажу, організовані компанією Енциклопедія бізнесу дають слухачам необхідні інструменти для здійснення успішних продажів і переговорів, а також надають чималу дещицю впевненості у власних силах.

Подібного роду тренінги є найважливішою частиною бізнес-процесів для будь-якого сучасної людини. Особливо вони необхідні всім тим, кому є що продавати, наприклад, менеджерів з продажу, керівників відділів, маркетологам, продавцям і консультантів.

Знання Ви отримаєте від відомого лектора Павла Олександровича Єрмоленко. Він є президентом Всеукраїнської асоціації тренерів по бізнесу, директором найбільшого тренінгового центру, головним редактором популярного журналу «Ваш бізнес». Безумовно, навчання у фахівця такого рівня, дозволить Вам стати більш успішним.

Головні цілі тренінгу, це насамперед освоєння техніки ефективних продажів. Це свого роду фундамент, на якому будується весь Ваш бізнес. Звичайно, не малу роль грає і підвищення особистої результативності, удосконалення стилю продажів, вироблення індивідуальної і неповторної техніки. Тренінг за дуже короткий час розвиває мислення, дозволяє мозку «перезавантажитися». Додаткові знання по менеджменту, підкріплені психологічними дослідженнями, відмінно розвивають інтелектуальні здібності. Цей сучасний тренінг усуває стереотипи і догми мислення, які заважають у ділових іграх, висновках угод, так і просто у звичайному спілкуванні.

Неодмінно, після проходження тренінгу Ви зможете стати найуспішнішим майстром продажів!

Так що ж Ви отримаєте після проходження тренінгу?

По-перше, Ви почнете усвідомлювати і пробувати застосовувати на практиці принципи і методи, на яких будується весь світ ведення бізнесу.

По-друге, розберетеся у взаєминах з клієнтами (підтримка лояльності, пошук компромісу, врегулювання спірних питань, правильне ведення торгу).

По-третє, навчитеся розрізняти обридле «впарювання» від справжньої техніки продажів, зможете плавно «впливати» на потенційного покупця, а не маніпулювати ним. До того ж, на тренінгу Вам розкажуть про всіх існуючих техніках продажу, а також продемонструють їх основи. Програма тренінгу побудована дуже грамотно - Ви нудьгувати точно не будете. Лекції та ігри, дискусії та презентації - це все допоможе засвоїти нові знання з найменшими втратами.

Пам'ятайте, що навіть самому досвідченому фахівцеві потрібно періодичне освіження знань, отримання нових знань і досвіду. Курс «Ефективні продажі і переговори в компаніях» - те, що потрібно саме Вам!

Даний захід пройде 27 та 28 березня в стінах готелю "Турист"


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини