Підсумки тренінгу "Мотиваційна система" у відкритому форматі

Підсумки тренінгу "Мотиваційна система" у відкритому форматі

12 грудня дружня нам компанія Zenith зібрала відкриту групу на тренінг "Мотиваційна система" - і результати виправдали ризик виносу теми у відкритий формат.

Рівень підготовки та зацікавленості групи на відкритому тренінгу "Мотиваційна система", зібраній для Ольги Зайченко у Львові, дозволив обговорити застосування принципу меню та внутрішнього маркетингу в інтересах підвищення ефективності дії мотиваційної системи.
І на питання анкети зворотного зв'язку "11. Якщо рекомендували б тренінг та тренера, то чому саме?" отримали наступні відповіді:
проходження тренінгу в доступній формі, певний багаж знань, заставляє думати, робити свої висновки, комфортно працювати, не "силує", доступне пояснення.
А ми, окрім внутрішнього маркетингу на додачу до традиційних елементів мотиваційної системи, ще і авторську концепцію архетипів поведінки у праці розбирали, а також типажі за сприйняттям винагороди та багато іншого.
І на все було 8 годин, і абсолютно різні галузі та масштаби працедавців - і норма "4 висновки на учасника" дотримана, і усі запитання до тренера, себе, решти учасників знайшли свої відповіді - і прощатися з групою довелося тричі, бо розходитися не бажали, хоча п'ятниця-вечір


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини