Програма ризик сертифікації GARP - найкраща інвестиція банків у період кризи

Програма ризик сертифікації GARP - найкраща інвестиція банків у період кризи

Сьогодні дуже важливо підвищувати свою кваліфікацію банківським співробітникам, так як це допоможемо поліпшити діяльність банку в період кризи. Міжнародна сертифікаці GARP як ніколи є необхідною інвестицією в освіту для банківських співробітників.

Нестабільна економічна і політична ситуація негативно вплинули на розвиток фінансової та банківської системи України. Багато банків не змогли ефективно управляти ризиками і впоратися з кризою. Сучасний етап розвитку фінансової системи України висуває проблему управління ризиками в число найбільш пріоритетних. Нові виклики і реалії у фінансовій сфері вимагають від професіоналів нових знань, свіжих ідей і високого рівня компетентності.

Сьогодні як ніколи важливо підвищувати свою кваліфікацію банківським співробітникам, так як це допоможемо поліпшити діяльність банку в період кризи. Більшість керівників ігнорує актуальність навчання, хоча інтелектуальний капітал і людські ресурси завжди будуть рушійною силою розвитку бізнесу. У свою чергу, професіоналів, які присвячують свій час саморозвитку і отримують міжнародні сертифікати, все більш затребувані на ринку праці і мають більше переваг. Тому не варто забувати про те, що успішна кар'єра залежить також і від визнання Ваших знань міжнародним дипломом.

Якщо Ви фахівець, який мріє реалізувати себе в житті і стати одним з провідних експертів в галузі управління ризиками, то в даний момент міжнародна програма Ризик сертифікації для банків (GARP) як ніколи є актуальною і необхідною інвестицією в освіті для Вас. Основною перевагою програми є досвід міжнародних експертів в управлінні ризиками. Програма Ризик Сертифікації GARP заснована на загальновизнаних концепціях управління фінансовими ризиками та міжнародних стандартах фінансового регулювання. Фахівці, які успішно склали іспит, отримують міжнародний Сертифікат, який визнаний у всьому світі і є підтвердженням високого професіоналізму та компетентності.

Міжнародна бізнес школа «NIKLAND» є єдиним провайдером Міжнародної Ризик сертифікації GARP в Україні. Ми запрошуємо Вас пройти курс навчання за даною програмою, метою якої є поліпшити Ваші знання і розуміння процесів управління ризиками. Навчання відбудеться 27-28 лютого в місті Київ. Поспішайте зареєструватися! Ми чекаємо Вас в наших аудиторіях.

Більш детально з програмою Ризик сертифікації GARP можна ознайомитися на сайті або зателефонувавши 461 97 27.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини