Англійська для юристів

Англійська для юристів

Дізнайтеся рівень своєї мови та відвідайте перше заняття безкоштовно! Інвейстуйте в свою освіту та майбутнє з задоволенням!

Сьогодні юридична англійська є основною мовою міжнародного права. Якщо Ви розглядаєте юридичну англійську мову як шлях до професійного зростання, ми запрошуємо Вас приєднатися на курс навчання «Legal English»!

Курс «Legal English» призначений для юристів, співробітників юридичних служб, фахівців підприємницького права, яким англійська мова необхідна у професійній діяльності.

Курс проводять наші сертифіковані і досвідчені викладачі. Курс включає такі аспекти:

  • юридична та бізнес лексика;
  • навички написання ділової кореспонденції та складання юридичних документів;
  • ділові ігри та моделювання професійних ситуацій;
  • мова ділових зустрічей і переговорів.

Ключовою перевагою курсу є підготовка до здачі міжнародного іспиту ILEC та отримання сертифікату міжнародного зразка.

ILEC (International Legal English Certificate) - іспит проводиться Cambridge ESOL та визнається в усьому світі провідними асоціаціями юристів, включаючи Європейську асоціацію юрисконсультів (European Company Lawyers Association), Європейську асоціацію студентів юридичних факультетів (European Law Students Association), Міжнародну асоціацію молодих юристів (International Association of Young Lawyers) і Європейську асоціацію молодих адвокатів (European Young Bar Association).

Зареєєструватися на безкоштовне пробне тестування можна за телефоном [відкрити контакти]044 461 97 27 або подавши заявку на нашому сайті.

Інвестуйте в свою освіту разом з Міжнародною бізнес школою «NIKLAND»!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини