Сhange management! Change rules! У Львові пройшла друга зустріч PM Community

Сhange management! Change rules! У Львові пройшла друга зустріч PM Community

Зустріч вирізнялася надзвичайною інформативністю, беззаперечною практичною спрямованістю, потужною енергією та виром емоцій! Зустрічі ПМ-ів вже давно привертають увагу спільноти професіоналів, не залишаючи байдужим жодного із присутніх.

Після проведення першої львівської зустрічі PM Community минуло чимало часу. За нашими даними кількість компаній львівського IT-кластеру збільшилася вдвічі і на ринку відбулося багато змін, саме тому компанія IT-компанія ELEKS ініціювала зустріч прожект-менеджерів для чекінгу останніх змін, а ми із радістю підхопили ідею провести захід у Львові вдруге. Знайшлося багато тем для обговорення.

Тема виявилась не просто популярною, а надзвичайно популярною. У зустрічі прийняло участь понад 100 проджект менеджерів з IT-кластеру. Ми живемо в час постійних, іноді навіть кардинальних змін і кожен день несе в собі щось нове й незвичне. Та попри плинність подій, що нас оточують, деякі речі повинні залишатися стабільними. Серед них – якісне та продуктивне управління проектами, зокрема в ІТ. Саме тому важливо тримати руку на пульсі, знати головні тренди ринку та майбутнє розвитку галузі.

Програма зустрічі була незвичайною, адже окрім традиційних кейсів від провідних спеціалістів-практиків та практичного інструмента від консультантів Компанії «Спайдер Україна», компанія презентувала бізнес-гру «Єгипет кидає виклик»! Яка викликали неабияке зацікавлення та ентузіазм!

Першим спікером зустрічі став Олег Галущак, керівник проектів в компанії ELEKS. Олег презентував кейс щодо управління змінами в проектах Agile. Виступ викликав дуже жваву реакцію аудиторії, адже зазвичай вважається, що управління змінами є невід'ємною частиною Agile. Олег не тільки розкрив реальні випадки та поради по їх вирішенню проблем, які виникають під час change request, а й показав, що класичні підходи теж треба памятати і їм є місце в Agile.

Другий кейс від Уляни Пиняжко та Остапа Хомицького з компанії EPAM Systems. Уляна та Остап презентували власний досвід та методи впливу на ситуацію, коли до складу комітету який приймає рішення щодо реалізації змін входить людина зі сторони замовника з роллю Product Owner.

В другому блоці всі учасники мали змогу продемонструвати свої комунікативні «таланти» та вміння працювати в команді. Бізнес-гра «Червоне та синє. Прийняття рішень проектною командою» проявила основні способи прийняття ефективних управлінських рішень. На думку переможців, найбільше їм допомогли вміння вести переговори, стратегічне бачення та наполегливість.

Більш складний рівень бізнес-ігр випробували на собі 30 ПМ-ів, які мали можливість пограти в бізнес-гру №1, яка вже користується надзвичайною популярністю в усьому світі – «Єгипет кидає виклик» з сертифікованим гейм-лідером. Учасники мали завдання побудувати 4 піраміди та виконати непрості забаганки підступного Фараона. В процесі гри навіть довелося заморозити одну піраміду для того, щоб розподілити ресурси та успішно завершити три інші проекти. Всі учасники отримали від участі максимум спілкування, поринули у вир гарячих дискусій та навіть виконали.


В 2015 році ми значно розширили географію проведення зустрічей PM Community. Обговорювати найактуальніші теми проектного менеджменту будемо 30 квітня в Одесі, в наступному півріччі нас запросили до себе ПМ-и з Харкова, Дніпропетровська та звичайно ж восени ми повернемося в чудовий та доброзичливий Львів!

Відтепер зустріч PM Community можна організувати і в вашому місті!

Якщо ваша компанія хоче виступити співорганізатором зустрічі PM Community у вашому регіоні – ми із задоволенням вам допоможемо. Звертайтеся за тел. [відкрити контакти](050) 410-96-85 – Олена Кіян, керівник проекту PM Community.

Зустрічі PM Community в 2015 році


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини