Старт програми "Європейська бізнес інтеграція" 21 травня!

21-24 травня кращі експерти, які мають пряме відношення до процесів євроінтеграції, на власному прикладі розкриють основні технології для інтеграції Вашого бізнесу в Європу.

Сьогодні український бізнес адаптується і вибудовує взаємодію з європейськими партнерами, пропонуючи власні товари та послуги на ринку Європейського союзу. Перед нашими підприємцями відкривається новий океан споживачів, а головним завданням стає розвиток своїх конкурентних переваг в нових країнах.

Якщо Ви впевнені, що Ваші товари або послуги можуть стати успішними серед споживачів європейських країн, але не знаєте, з чого почати - запрошуємо Вас на чотириденну програму «Європейська бізнес інтеграція». Основною метою програми є формування у слухачів комплексного розуміння побудови ефективної бізнес стратегії, враховуючи європейські та міжнародні норми бізнесу.

21-24 травня кращі експерти, які мають пряме відношення до процесів євроінтеграції, на власному прикладі розкриють основні технології для інтеграції Вашого бізнесу в Європу. Основні теми програми:

  1. Умови експорту в ЄС. Основні митні правила і процедури.
  2. Стандартизація та сертифікація товарів і послуг. ISO.
  3. Інтелектуальна власність в розрізі Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
  4. Правові аспекти європейського підприємництва.
  5. Зовнішньоекономічні податкові стратегії.
  6. Практичний семінар «Євроінтеграція бізнесу в Польщу нові можливості та перспективи».


Якщо Ви хочете гідно представити свою компанію в Європі та стати учасником великого бізнесу, поспішайте взяти участь в нашій програмі «Європейська бізнес інтеграція», яка стартує 21 травня. Більш детально можна дізнатися про програму на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном [відкрити контакти]461-97-27.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини