Зміни до закону України «Про здійснення державних закупівель» від 30 версня 2015 року. Практичне застосування

30 вересня набрав чинності Закон № 679-VIII, відповідно до якого вносяться зміни до Закону України «Про здійснення державних закупівель».

Шановні пані та панове!

Дата проведення: 2–6 листопада 2015 р. 

Місце проведення: Івано-Франківська обл., м. Яремче, готельний комплекс «Карпатські Зорі».

Прийняття цього законопроекту є наступним  важливим кроком на шляху реформування державних закупівель в Україні.

Основні зміни до Закону передбачають заходи щодо зниження корупційних ризиків та підвищення прозорості державних закупівель, подальше наближення системи державних закупівель до міжнародних стандартів, спрощення участі в процедурах закупівлі для бізнесу, встановлення запобіжних заходів щодо зловживання процедурою оскарження,  підвищення  вартісних меж застосування норм Закону.

Пропонуємо прийняти участь в семінарі, на якому за участю досвідчених експертів в сфері державних закупівель будуть детально розглянуті останні зміни до Закону та, найголовніше, питання практичного застосування норм та положень Закону з урахуванням змін, які набрали чинності.

В ході семінару як замовники, так і учасники процедур закупівель мають  можливість отримати консультації спеціалістів в сфері державних закупівель та відповіді на запитання, які виникають під час практичної діяльності.

Семінар розрахований як на спеціалістів замовника: голова - секретар - спеціалісти комітету з конкурсних торгів, так і на спеціалістів - учасників торгів (тендерів).

Заняття проводяться в мінігрупах (до 15 осіб) - в комфортних обладнаних аудиторіях.

Більше про тренінг та програму Ви дізнаєтесь, зателефонувавши за телефонами:  [відкрити контакти](044) 228-67-18; [відкрити контакти]097-480-15-45 або ж написавши нам: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини