Максимальний розмір грошового забезпечення силовиків та військовослужбовців не обмежуватимуть

На засіданні ухвалено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2014 року № 65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету".

Прийнятий документ передбачає зняття обмеження на максимальний розмір грошового забезпечення та належного соціального захисту військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та працівників, які беруть участь в заходах з проведення антитерористичних операцій, виконують завдання із забезпечення правопорядку на державному кордоні, відбиття збройного нападу на об'єкти, що охороняються військовослужбовцями, звільнення цих об'єктів у разі захоплення або спроби насильного заволодіння зброєю, бойовою та іншою технікою.

Видатки здійснюватимуться в межах асигнувань на грошове забезпечення (заробітну плату), передбачених у Держбюджеті 2016 року для утримання Міноборони та інших утворених відповідно до законодавства військових формувань.

Постанова прийнята для реалізації рішень уряду щодо належного грошового забезпечення військовослужбовців, яке дасть змогу підвищити рівень їх соціального захисту.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини