У тебе є 3 шляхи для того, аби змінити свою кар’єру на краще вже сьогодні!

У тебе є 3 шляхи для того, аби змінити свою кар’єру на краще вже сьогодні!

Досить сидіти та думати над тим, що буде актуальне завтра чи через рік! Не витрачай часу на пошуки – у нас вже є готові рішення.

Ми впевнені, що сучасна ІТ-освіта – це гарантія того, що завтра, і навіть через 10 років у тебе буде улюблена робота.

У Комп’ютерній Академії ШАГ ти маєш можливість приєднатись до команди успішних, опанувати одну з трьох найперспективніших професій:

  • Розробка програмного забезпечення;
  • Комп’ютерна графіка та дизайн;
  • Мережі та кібербезпека.

Шлях #1. Стань програмістом.

Гарантоване працевлаштування, унікальні умови праці, висока зарплата – і це лише початок списку переваг. Ми не переконуємо, що бути в ІТ – це круто. Лише хочемо нагадати, щовже сьогодні потреба в спеціалістах перевищує пропозицію майже в 5 раз! І до того, програміст може спокійно працювати із затишної львівської квартири на одну з крупних ІТ-компаній Європи чи США. Або у комфортному кріслі офісу з повним соцпакетом, де все облаштовано за останніми трендами. І, звісно ж, вжена початку своєї роботи отримувати зарплатувід 350 $!

Шлях #2.  Стань дизайнером.

Погодьтесь, що без дизайнерів не може обійтись жодна із сфернашого життя. Графічний, інтер’єр, веб, реклама, ігри і ще багато чого –дизайнери потрібні скрізь. Де б Ви не пішли – у Вас завжди буде улюблена робота. А тим більше – це одна з унікальних реальних можливостей змінити світ на краще, постійно розвиватись, бути попереду, створювати майбутнє та гарно заробляти.

Шлях #3. Стань спеціалістом із кібербезпеки.

Ми навіть не будемо Вам розповідати про те, що зараз практично все перейшло на хмарні технології – віртуальна реальність вже тут і зараз. Але, разом із комфортом, ніколи не зникне актуальність відчуття безпеки в мережі. Банківські рахунки, телефонні розмови, імейли, інформація у соцмережах тощо – все потребує захисту. А хто може його нам гарантувати? Звісно ж, що лише спеціалісти з кібербезпеки.  Адміни ніколи не будуть без роботи, бо головне їхнє завдання – підтримка всієї структури мережі, покращення, модернізація та її безпека. Будь-яке підприємство, де є хоча б один комп’ютер, може зазнати втрат на чималі суми, якщо не буде захисту інформації. Тому, чи варто переконувати про потребу ІТ-спеціалістів у сучасності?

Люди, які отримали спеціальність дизайнера, спеціаліста з кібербезпеки чи програміста, ніколи не перестануть бути затребуваними спеціалістами. І якщо Ви хочете приєднатись до команди майбутнього, дійте негайно.

Ми не переконуємо Вас, щоІТ – це круто та престижно. Ви самі про це чудово знаєте.

Лише нагадуємо, що саме у Комп’ютерній Академії ШАГ можна отримати якісну та актуальну ІТ-освіту.

Початок навчання - 28 листопада!

Поспішай, адже кількість вільних місць з кожним днем зменшується!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини