Пропозиція партнерства, щодо удосконалення навиків і вмінь працівників компанії

Які навики ми можемо допомогти розвинути Вашим працівникам, завдяки їх участі у наших відкритих навчальних програмах, щоб вони були більш ефективніші у процесах вирішення ними робочих питань?

Пропозиція партнерства, щодо удосконалення навиків і вмінь працівників компанії, з метою збільшення їх виробничої ефективності

 

Опираючись на тисячі годин проведених навчань і розуміючи, що людина, як працівник може показувати якісні результати роботи, лише тоді, коли має розвинуті навики ефективності, спілкування і взаємодії з оточуючими, пропонуємо Вам долучитися до партнерської програми Школи розвитку SPE – найбільшого у Львові навчального центру з розвитку навиків особистої ефективності.

 

Які навики ми можемо допомогти розвинути Вашим працівникам, завдяки їх участі у наших відкритих навчальних програмах, щоб вони були більш ефективніші у процесах вирішення ними робочих питань?

  1. Самоорганізація і тайм-менеджмент
  2. Самопрезентація і публічний виступ
  3. Ефективне спілкування і лідерство
  4. Самооцінка, стресостйкість і вміння вчитися
  5. Ведення перемовин і продажі

Це лише невеликий перелік навиків і вмінь, які ми готові допомогти освоїти окремими працівникам чи колективу загалом.

 

Завдяки відкритим навчанням працівників, компанія зазвичай:

  1. Збільшує продажі і конверсію бази контактів;
  2. Покращує командний дух в колективі;
  3. Уникає деструктивних конфліктів;
  4. Покращує внутрішню комунікацію;
  5. Оптимізує систему мотивації

і щонайголовніше

Допомагає кожному працівнику стати ефективнішим, тобто швидше і якісніше справлятися із своїми виробничими завданнями.

 

Ми знаємо чим живе вітчизняний бізнес і з якими кадровими проблемами він стикається, бо працюємо над їх вирішенням щодня уже понад 5 років. Ми не пропонуємо «чарівних паличок» і розуміємо,  які складні завдання нам доведеться виконати перш ніж навчимо конкретного працівника потрібним вмінням. Тим не менше готові співпрацювати з Вами: пропонувати комплексний підхід для компанії, індивідуальний підхід, для її працівника і відповідати за отриманий результат.

 

З нами працюють понад 100 компаній* різних розмірів, з 12 сфер діяльності, відправляючи на наші курси своїх працівників, адже саме ефективний працівник є запорукою успішної компанії. Радо долучимось до зростання і Вашої компанії!

 

З повагою,

Керівник Школи розвитку SPE,

Роман Кушнір

[відкрити контакти][email protected] 

www.spe.org.ua

 

*Перелік компаній партнерів, які довіряють нам навчання своїх працівників Ви знайдете на сторінці http://spe.org.ua/consulting/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини