Блог навчальних закладів

На жаль, статтю не знайдено

Цю статтю було видалено або приховано.

Знайдено 30493 статті

Зарплатно-кадрові кейси для  бухгалтера, кадровика, ФОПа від Вікторії Величко

Онлайн семінар про зарплату та нюанси нарахування трудових доплат; - пр добровільні сплати ЄСВ для створення страхового стажу; нарахування індексації;- про зміни у нарахування відпускних та компенсацій.

Перший місяць керівника під лупою

Перший місяць керівника зблизька. Привіт, сміливі керівники-новачки! Якщо ви думали, що перший місяць на новій посаді буде як медовий місяць... ну, дозвольте нам розсмішити вас!

Лідерство: рецепт від D-Space

Пропонуємо покроковий рецепт успішного лідерства, який складається з кількох ключових інгредієнтів та їх грамотного поєднання.

Річний бухгалтерський семінар. Основні податкові новації 2024 року та фінансова звітність від Вікторії Величко

Онлайн та офлайн-зустріч з експерткою Вікторією Величко, яка надасть практичні рекомендації щодо «закриття» 2023 року та основні податкові та фінансові новації на 2024 рік.

18 вересня Центру розвитку «Альянс-М» виповнилося 15 років!

19-річний досвід у сфері консультаційно-тренінгових послуг дозволяє рекомендувати вам лише найкращих перевірених практиків бізнесу, які досягли значних результатів у різних сферах ділової активності та професійно консультують кожен у своїй галузі.

Запрошуємо взяти участь у практикумі «Фінансове планування та бюджет»

Практикум, де слухачам буде надано лише практику організації бюджетного управління в компанії, як розрахувати бюджети компанії, якою має бути структура бюджетів, як розподілити зони фінансової відповідальності — хто за які цифри має відповідати.

Звітність в Excel чи гугл-таблиці?

Навчальний курс «Сучасні можливості Google Sheets (гугл-таблиць) у формуванні звітів і не тільки для фінансистів і керівників». Дата проведення: 07.11.2023 — 14.11.2023.

Акції від нашого партнера!

У період з 27 до 31 жовтня діють унікальні знижки від нашого партнера на лінійку програм IAPBE!

Запрошуємо на вебінар «Усе про ПДВ 2023: оподаткування, пільги, блокування ПН/РК, декларування та штрафи»

Вебінар про податкові пільги та особливості складання звітності з ПДВ; - навчитесь рахувати терміни щодо використання податкового кредиту та виправлення помилок; - отримаєте рекомендації щодо автоматичного розблокування ПН.

Подвійний облік: податковий та бухгалтерський. Актуальна шпаргалка для практикуючого бухгалтера з основних питань обліку

Цей захід кардинально вирішить головну заморочку бухгалтерів та управлінців у розумінні фінансового (бухгалтерського) та податкового обліку. Наші експерти змогли об'єднати всі нововведення та врахувати специфіку роботи українських бухгалтерів.