11-12 квітня "Земельні відносини в 2017 році. Оренда землі. Нові закони. Плата за землю"

11-12 квітня "Земельні відносини в 2017 році. Оренда землі. Нові закони. Плата за землю"

Нові зміни з 1 січня 2017 року в Земельному Законодавстві України! Судові новинки.

1. Адмін.Реформа в сфері земельних ресурсів, АПК! Ліквідація Держземагенства, Сільхозінспекції. Децентралізація? Повноваження щодо розпорядження та контролю землі! Удосконалення механізмів землекористування, власності.

2. Новий Закон «Про держ.реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»: що буде з 1 січня 2017?

  • Розширено перелік суб’єктів держ.реєстрації: до кого можна буде звертатися за держ.реєстрацією прав на нерух. майно? Зняття монополії держ.реєстраторів. Нотаріуси: +/ -. Чи можна реєструвати право оренди в сільських, селищних, міських радах?
  • Накладки земельних ділянок в Державному земельному кадастрі (ДЗК), невідповідність площі та помилки в документі на земельну ділянку – що робити? Чи потрібно виготовляти технічну документацію та вносити зміни в ДЗК? 

Наслідки невідповідності інформації в документі інформації в ДЗК. Яка інформація буде мати пріоритет під час реєстрації?

  • Безкарність дій / бездіяльності держ. реєстраторів закінчується! Як уникнути відмови в держреєстрації права оренди? 

Як притягнути до відповідальності. Як стягнути шкоду з держ.реєстратора у зв’язку із незаконними діями / бездіяльністю?
3. Договори оренди землі  в 2017 - нові правила оформлення. Вимоги, спрощення. Як діяти у зв’язку із відміною істотних умов договорів та додатків? Найпоширеніші помилки в договорі оренди, які можуть призвести до втрати земельного банку.
4. Найпоширеніші помилки при розширенні земельного банку чи захисту від дій конкурентів.
Подвійна реєстрація. Що робити? Переважне право на поновлення договору оренди. Що робити, коли Ваше право порушено?
5. Новинки судової практики ВСУ в питаннях оренди землі та інших питаннях. Що потрібно знати щоб себе захистити? Істотні умови договору та наслідки їх відсутності. Право на посіви у випадку визнання недійсним договору оренди землі.
6. Пайове майно: благо чи спосіб отримання контролю над підприємством? Що таке «пайове майно» та чому саме зараз важливо зайнятися процесом оформлення? Процедура оформлення. На що необхідно звернути увагу в процесі оформлення «пайового майна» та як не допустити фатальних помилок. Оформлення майна, як передумова отримати землю під ним у власність.
7. Перспективні зміни в 2017 році: Земельні торги: прийнято новий Закон «Про земельні торги» (І читання). Безоплатна приватизаці


За детальною інформацією телефонуйте [відкрити контакти](044) 237-90-05 або http://nbc.ua/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини