Вир позитивних емоцій та корисних знань чекає!

Вир позитивних емоцій та корисних знань чекає!

Оголошено відкритою реєстрацію на літній комп'ютерний табір для дітей 8-15 років!

Що таке Літній комп’ютерний табір?

Це 2 тижні цікавих занять із робототехніки, 3D-друку, фото- та відеомистецтва та англійської! А ще захоплюючі екскурсії в ІТ-компанії та творчі майстер-класи!  З нами діти вчаться програмувати, працювати у професійній фотостудії, створювати 3D-моделі та цікаві відеоролики! 

Адже літо – це час, коли потрібно зарядитись позитивними та корисними враженнями на цілий рік.

Що будуть робити Ваші діти?

На заняттях з робототехніки діти дізнаються, як влаштована робототехніка, будуть вчитись самостійно складати, програмувати та керувати роботами Lego та Arduino! Також у насдіти опановують базові навички 3D-моделювання і по завершенню табору отримуютьу подарунок результат своєї роботи, надрукований на справжньому 3D-принтері.

Головна мета уроків з англійської – подолати страх у дітей говорити іноземною мовою. Тому, під час занять максимум спілкування англійською з викладачем та між собою, вивчення нових слів, обговорення переглянутих мультики в ігровій формі! 

А в справжній фотостудії дітвора відчує себе професійним фотографом і відеооператором. Адже, після цього можна буде власноруч змонтований ролик завантажити на свій ютюб-канал.

Окрім занять за комп’ютером малеча буде мати заняття з особистісного розвитку та захоплюючі ексркусії в найбільші ІТ-компанії Львова.

Стартуємо 5-го червня!

Ми ділимось не лише крутими емоціями та знаннями, а неймовіним зарядом натхнення та мотивації. Подаруйте Вашій дитині незабутній та корисний відпочинок!

Деталі щодо навчальної програми та реєстрація на сайті або за тел.: [відкрити контакти]+38 (032) 240-38-51.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини