10-ки із заняття по тайм-менеджменту для керівників і власників бізнесу

10-ки із заняття по тайм-менеджменту для керівників і власників бізнесу

Міркування після тренінгу для керівників і власників бізнесу.

 10-ки із заняття по тайм-менеджменту для керівників і власників бізнесу:

1. Щоб втілити нововведення перевірте рівень ЛОЯЛЬНОСТІ, будьте готові ПОЯСНЮВАТИ і обговорювати деталі, тобто Що? Кому? І Як? треба буде робити і відповісти на внутрішнє питання працівника «А ЩО МЕНІ З ТОГО?»
2. Перед тим, як запустити будь-яку систему спиатйе себе «ЯКА ЇЇ ЦІЛЬ?» відповідь НЕОБХІДНО ЗАПИСАТИ! Те чого немає написано – того немає.
3. Видавайте завдання письмово! Краще затратити час щоб прописати і пояснити, аніж потім численну кількість разів переробляти. Будь-яку якісну характигристику «добре», «швидко», «цікаво» слід прописати у кількісних вимірниках.
4. ЯКІСТЬ ЦЕ ДЕШЕВО. Якщо усе зробити одразу добре то не потрібно перероблювати і назагал продукт виходить набагато дешевший.
5. Приблизно 20% часу свого (і працівника) повинно йти на збір і аналіз результатів роботи.
6. Сильній державі потрібна стабільна конституція. Ефетивному керівнику теж потрібна «душевна конституція» - збірка цінностей і основних правил. Але так само потрібні і «кодекси», зокрема з тайм-менеджменту.
7. Кодекс з «тайм-менеджменту» це набір правил, як і сам/а прописую собі непорушно дотримуюсь. Запамятайте: проблеми у житті людини наступають тільки тоді, коли вона сама не дотримується своїх же правил! (або просто не знає (не має прписаних) їх).
8. Якщо людина бере на себе «нереалістичні зобов’язання», то обманює сама сабе. Розплата за такий обман зажди велика. НЕ ДУРІТЬ САМІ СЕБЕ!
9. Є різні варіанти пріорітизації завдань на день. Один із них це пріорітизація по людях чи групах людей. «Розсортуйте» своїх колег і контрагентів по різних списках, щоб стали зрозумілі пріоритети на щодень.
10. Квантифікуйте – тобто з секундоміром вимірюйте час на виконання складових частин кожного завдання, яке на вашу думку забирає багато часу. Доки не знаєте що скільки часу займає, як зможете удосконалити процес?

Зараз саме час долучитись на тривалі і системні курси Курс: "Спілкування і порозуміння" і Курс: "Особиста ефективність" https://goo.gl/xFbMLt
Курси тільки для тих, хто направду готовий вчитися системно і важко, але щоб зрештою отримати відчутний результат у вигляді переваг у житті!

P.S. Картинка "просто так", не в тему : )


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини