Було проведено тренінг для молоді в рамках Active Weekend організованого МГО Молоді лідери України

Було проведено тренінг для молоді в рамках Active Weekend організованого МГО Молоді лідери України

Вчора мав можливість проводити тренінг для чудових молодих людей організованого в рамках Active Weekend організованого МГО Молоді лідери України.

Вчора мав можливість проводити тренінг для чудових молодих людей організованого в рамках Active Weekend організованого МГО Молоді лідери України.

Коли мені кажуть: "такі заходи це не Ваш рівень, що ж це за виступ на галявині","Роман, не можна виступати безоплатно", або "це ж студенти, вони ще не зрозуміють всієї глибини" я завжди відповідаю "Тренерство це служіння, якщо є можливість виступити, то не варто думатиперед ким і за що виступати, треба виступати." Одним словом вчора отримав справжнє задоволення виступаючи перед молодими і активними, цілеспрямованими і готовими до змін майбутніми лідерами! Ви молодці: пам'ятайте, що за Вами майбутнє, але для результатів треба добряче постаратись!

Коротка 10-ка з виступу:
1. Успіх це функція від ефективності;
2. Ефективність це функція від прокачаних навиків;
3. Більшості людей не бракує ефектності, але їм відверто бракує ефективності;
4. Для порівняння: Німеччина створює еквівалент вітчизняного ВВП за 53 години! Навіть якщо взяти до уваги у двічі більше населення це означає вищу ефективність середньостатистичного німця у 80 раз більшу ніж середньостатистичого українця. Нам треба перестати жалітися і почати ставати ефективними.
5. Більшість людей не розвиває навиків, бо надто узагальнює їх. Немає навику ораторської майстерності, чи тайм-менеджменту!
6. Всі узагальнені (комплексні) навики слід розбити на дрібніші складові. Наприклад: відповідати на запитання чи словесно імпровізувати; планувати чи визначати пріоритети;
7. Їх у свою чергу слід поділити на: ще дрібніші навики! Наприклад: кивати вислуховуючи запитання; або питати себе перед аналізом кожного списку "що тут головне?"
8. Після цього слід придумати вправу, яку слід щодня, регулярно виконувати по 2-3 хвилини, відточуючи МІНІНАВИК до бездоганності!
9. Більшості людей для результатів у житті не вистачає рутинної, регулярної роботи над собою!
10. Не обманюйтесь "гарною картинкою" - будь-яке досягнення це результати невпинної роботи впродовж років роботи над собою.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини