Блог навчальних закладів

Знайдено 37 статей

Зустріньмось на верзусі "Батьківство: розмноження VS саморозвиток" 2 грудня!

І поки є перерва у два тижні, познайомтеся ближче з форматом діалогів-верзусів, які зовсім не дуалог, тобто чуємо кожного, і доходимо до сенсів за словами. Читайте про нас https://www.trn.ua/trainings/75698/ та виділяйте вечір пн 2 грудня на діалог

Все - згідно розкладу. Підсумки верзус-діалогу з Ольгою Зайченко від 4 листопада і запрошення на 18. листопада

Знайомтеся з найцікавішими запитами та підсумками теми "Сприйняття: цілісність VS фрагментація" - і обирайте серед запланованих тем наступних верзус-діалогів ту, до якої варто приєднатись саме Вам.

11 листопада діалог на тему "Дратують: вчинки дітей VS власні невирішені питання"

Верзус по цій темі лежить не в виборі установки і тим більше не в пошуку винних, а в тому, щоб у власному батьківстві "дах зносило" якомога менше та рідше, а також покращити взаємодію з власними батьками.

Сприйняття: цілісність vs фрагментація. Запрошую на діалог-верзус 4 листопада!

Запит на тему виник у відповідь на заклик сприймати іншу людину цілісно (як комплекс рис та їх ситуаційних проявів) для кращого порозуміння з нею. Виявилося, що не так легко відмовитися від ефекту ореолу та абсолютизації оціночних суджень.

28 жовтня 2019 відбувся діалог-верзус та тему "Єдність родини: побутова vs духовна"

Тему замовили верзуківці. Виникла при обговоренні теми "Доослість: свобода vs відповідальність" і мала на меті покращити взаємодію поколінь, а діалог-верзус з Ольгою Зайченко завжди є процесом творення наповнення учасників інсайтами та енергією змін

Від теми підтримки до тем поваги, єдності, роздратованості та цілісності – за підсумками діалогу-верзусу від 7 жовтня 2019

Восени 2019 року тема родинних стосунків стала провідною темою сезону. Почали з того, щоб поставити питання про суть підтримки в колі родини як однієї з больових точок, якими полюбляють спекулювати рідні.

Підсумки тренінгу «Клієнторієнтованість та конкурентоздатність музею» від 22 вересня 2019 року

В ході затвердження до друку методичного посібника "Розвиток клієнторієнтованості музейної послуги" його авторці Ользі Зайченко закидали "складність" теми для керівників музеїв в районних центрах. Хід та результати тренінгу показали актуальність теми

Єдність родини - побутова vs духовна. Запрошуємо на верзус 28 жовтня

Чергова тема VS=VariationScenario - щотижневих зустрічей-діалогів (саме в дусі Сократівської бесіди, жодним чином не лекцій!) своєрідного клубу однодумців, які разом вибудовують кращу якість життя, свого та оточення.

Презентація посібника на "Книжковому арсеналі" для HRM 22 травня

На Книжковому Арсеналі 22 травня відбудеться презетнація мого посібника, які будуть корисними спеціалістам з підбору персоналу та директорам.

От столкновения к изменению сценария! Диалоги Versus - способ выйти за пределы "коробочки". Старт 17 апреля

Приглашаем на диалоги Versus: Variation Scenario с Ольгой Зайченко – способ выйти за пределы "коробочки"