Блог навчальних закладів

Знайдено 207 статей

Food&NonFoodMaster-2022: «Restart у партнерстві рітейлерів та постачальників»

9-го вересня 2022 року відбудеться 13-та щорічна Міжнародна практична конференція Food&NonFoodMaster-2022, яка збере понад 300 ТОП менеджерів, ключових спеціалістів роздрібних мереж та компаній-постачальників.

1-2 липня вже втретє у 2022 році відбудеться online бізнес-курс практики управління товарними запасами

1-2 липня 2022 р. вже втретє у 2022 році відбудеться дводенний Online бізнес-курс з удосконалення кваліфікації та розвитку компетенцій в управлінні товарними запасами "практики управління товарними запасами".

3 червня відбудеться круглий стіл на тему: «Загальна перебудова роботи бізнес-моделі компанії, запровадження алгоритмів, які дозволяють приймати рішення максимально швидко»

3 червня о 16:00 топ-менеджери провідних українських компаній та експерти ринку галузі харчової промисловості поділяться з учасниками круглого столу власним досвідом перебудови роботи бізнесу та команд.

Круглий стіл на тему: «Організація роботи персоналу в умовах воєнного стану» відбудеться 31 травня

Запрошуємо долучитися до обговорення цих та багатьох інших нагальних питань щодо роботи з персоналом в умовах воєнного положення та реалій сьогодення. 31 травня о 16:00 в Zoom відбудеться круглий стіл для представників логістики.

TradeMasterGroup працює для вас та заради майбутнього України

У розділі Тренінги оновлено інформацію про курси на актуальні теми щодо ефективного ведення бізнесу в умовах сьогодення: https://trademaster.ua/news/29068

19-й набор курса «Мегатренды 2030: эффективный менеджмент руководителя будущего»

Курс актуален для руководителей всех уровней, которые понимают, что старые методы управления уже не приносят нужных результатов, готовы меняться и переходить на более гибкие системы управления.

4 февраля 2022 г. в г. Киеве состоится Big Trade-Marketing Show — 2022: Without Limits

Уже через две недели около 400 трейд-маркетологов ведущих компаний Украины и ближнего зарубежья встретятся на Big Trade-Marketing Show — 2022: «Without Limits» — must-visit событии в трейд-маркетинге 2022 года.

Подарок для трейд-маркетолога — билет на Big Trade-Marketing Show — 2022

Пришло предновогоднее время приятных поздравлений и желанных подарков! А что подарить тому, кто непрерывно только и думает о том, как угодить своим клиентам, придумывая акции, сюрпризы и подарки для них? Да, речь идет о трейд-маркетологах.

19-й набор курса для руководителей по управлению в стиле коучинг: мегатренды 2030

Приглашаем на 19-й набор курса Мегатренды 2030, который состоится в Киеве с 28-29 января 2022 г. На курсе участники узнают о возможностях коучинга, овладеют инновационным стилем управления, научатся применять коучинговые инструменты и техники.

Big Trade-Marketing Show — 2022: Without Limits состоится 4 февраля 2022 г. в г. Киеве (+ online участие)

Ежегодная Конференция Big Trade-Marketing Show является must-visit событием для маркетологов Украины.