Нам 8 лет! Скрыть баннер
Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua

Ибрагимова Венера

Ибрагимова Венера
Телефон:
(066) 432-34-20 Показать
Эл. почта: Компания:

Подробная информация

  • Тренер, викладач ораторської майстерності, публічних виступів, сценічної мови, постановки голосу

Завідувач навчальної лабораторії кафедри акторського мистецтва та режисури в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенкр-Карого;

З 2009 року секретар Українського Центру Міжнародної Спілки діячів UNIMA-УКРАЇНИ;

2011-2012 н. р. викладач з майстерності актора на кафедрі акторського мистецтва та режисури в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенкр-Карого.

Театральні ролі:

Леся Українка за редакцією Л.П. Попова – «Лісова Пісня» (Мавка);

В. Маслов за мотивами Дж. Бокаччо – «Декамерон» (танцівниця карнавалу).

Фільмографія:

2004 – двосерійний художній фільм «Братство» 

2007 – художній фільм «Русский треугольник»;

2007 – кліп гурту REVENKO MUSIC «Зеркальный замок» (Дівчина в білому).

Театральні постановки:

2007 – Новорічна вистава «Зимові Візерунки» 

2008 – «Кумедні Крукоруки» 

2009 – «Колобок» 

2012 – «Червоний капелюшок»

Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
Проверочный код:
5 английских букв:
 или Отменить
Партнеры сайта
4 тренинга, 1 тренер
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».