Тренери

Альдер Елізабет




Про тренера

Коуч, тренер, бізнес-консультант, керуюча справами і власниця тренінгово-консалтингової фірми у Братіславі INC Training&Consulting (Братислава)www.inctrainconsult.eu

Елізабет консультує фірми в Австрії та Східній Європі при запровадженні ними своїх планів щодо змін і працює коучем для підприємців та менеджерів, які ініціюють проекти змін і управляють ними.

В якості консультанта Віденського офісу страхової компанії «Generali»www.generali.com Елізабет Альдер керувала проектом змін під назвою TATRA, метою якого було злиття відділів розвитку прикладних програм у новоствореному товаристві VIS Generali; це означало розвиток нової організаційної структури, нових процесів та роботи над новою культурою праці для 220 осіб.

Елізабет Альдер-Вюррер викладає менеджмент змін і консультування організацій в Австрійській асоціації групової терапії та групової динаміки (ÖAGG, www.oeagg.at), найстарішій австрійській освітній інституції для консультантів.

Елізабет студіювала математику та економіку у Технічному університеті Відня, здобувши диплом інженера, а також здобула освіту з менеджменту в Економічному університеті Відня. Кваліфікацію спеціаліста з менеджменту змін їй було присвоєно інтернаціонально визнаним інститутом консультування Neuwaldegg, а з теми організаційної культури вчителем був Dr. Edgar Schein (СШA). Актуальною темою інтенсивного опрацювання є нові розробки організаційних дизайнів як відповідь на економічну кризу.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.