Тренери

Орлов Микола




Про тренера

Керуючий партнер Юридичної фірми «LAW OFFICES OF OMP».

No.1 Agribusiness Law Firm in Ukraine
TOP 5 Pharmaceutical Law Firm in Ukraine
TOP 5 Litigation Law Firm in Ukraine
TOP 5 Tax Law Firm in Ukraine (2015).Спеціалізація: податкове право, земельне право, нерухомість та будівництво, фінансове та банківське право.

Понад 12 років очолює роботу над профільними міжнародними проектами в сфері агробізнесу, нерухомості, фармацевтичного бізнесу, надає консультації з земельного права, фінансування будівництва, валютного регулювання та податкових питань.Микола супроводжував понад 100 значних транзакцій для іноземних та вітчизняних компаній / приватних інвесторів, в тому числі з випуску єврооблігацій для провідної аграрної групи компаній загальною сумою понад 1 млрд. доларів США. Очолював низку проектів з купівлі / продажу земельного банку агрокомпаній.
За останні 3 роки він брав участь у структуруванні понад 10 українських операторів міжнародних груп, включаючи контроль за застосуванням як українського, так і закордонного антимонопольного і антикорупційного законодавства (з використанням форм FCPA і UK Bribery Act).
Автор багатьох публікацій і семінарів з питань інвестування, оподаткування, управління земельним банком та агробізнесом, серед яких бестселер – посібник «Оренда землі від А до Я».
Входить в  ТОР 100 кращих експертів України.
Визнання:

  • «Best Lawyers 2020/2021» - відзначив Миколу серед кращих податкових аграрних експертів;
  • «The Legal 500 - EMEA 2019, 2020» рекомендує як експерта з комерційного, корпоративного, трудового права та M&A;
  • «Вибір клієнта. ТОП 100 юристів України» - неодноразово відзначав серед найкращих юридичних експертів України.

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.