Тренери

Свистіль Сергій Олександрович




Про тренера

Віце-Президент ТПП України. Відомий фахівець з питань зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД).

1996 р. - заступник голови Експертно-технічного комітету при Кабінеті Міністрів України.

1997-2000 рр. - заступник голови Державної служби експортного контролю України.

2001-2013 рр. - в приватному бізнесі на посадах керівників підприємств в сфері зовнішньоекономічної діяльності, Голова Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» (м.Київ).

Має великий досвідпрактичної роботи в бізнесі. Керував багатьма міжнародними проектами в сфері торгівлі, логістики та митної справи.

Брав активну участь у створенні та розвитку національної системи контролю за експортом та імпортом чутливих товарів, імплементації в українське законодавство міжнародних норм, вимог і домовленостей у сфері державного експортного контролю.

Керує низкою проектів з питань сприяння експорту (імпорту).
Під його керівництвом були перекладені і видані в Україні документи МТП та інших міжнародних організацій:
Правила Інкотермс 2010, Коментарі до Правил Інкотермс 2010, Принципи міжнародних комерційних договорів УНІДРУА, різноманітні модельні контракти МТП, попередження про форс-мажор, про ускладнення, рекомендації МТП про перехід права власності та багато інших.

Були видані книжки «Міжнародні комерційні транзакції» та «Принципи європейського договірного права. Коментарі та рекомендації».

Членство та діяльність:

  • Співголова спільної робочої групи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та ТПП України
  • Член Ради з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності при Державній фіскальній службі України
  • Голова Комітету у сфері зовнішньоекономічної діяльності при ТПП України, координує діяльність інших комітетів при ТПП України: Комітету з податкових питань, Комісії з питань захисту від недобросовісної конкуренції, Комітету з питань протидії корупції та корпоративної відповідальності, Комітету з електронних комунікацій.

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.