Інфографіка для управлінців. Уроки NASA по якісній візуалізації

Інфографіка для управлінців. Уроки NASA по якісній візуалізації

Big data – це термін, який на слуху у багатьох. Хто працює з великими об’ємами даних цілком усвідомлює, що цінність не у величині накопиченої інформації, а у правильній аналітиці. Побудова якісних зв’язків забезпечує ефективні висновки та рішення.

Ефективний інфографічний інструмент у цій задачі є найціннішою знахідкою, бо допоможе бачити тренди і виключення та оперативно знаходити відповіді на власні питання.

Консультуючи своїх клієнтів неодноразово спостерігала, наскільки цінною є добре підібрана візуалізація для проявлення істини. Поглинуті рутиною та великими об’ємами даних, навіть найкращі управлінці можуть допускатись помилок, упускаючи реальний стан справ з виду. Проявлені в потрібний момент кореляції та патерни можуть допомогти оперативно вирішити проблеми чи побачити тренди, які є цінними знахідками для бізнесу.

NASA нещодавно поділилась своїми уроками по управлінню великими масивами даних. Про це Бернард Мар написав статтю на Forbes, частину з якої зможете прочитати у вільному перекладі.

Цей кейс можна спокійно віднести до історій про невдачі. Про вміння бачити власні помилки і змінюватись. І про те, наскільки цінною є якісна інфографічна візуалізація для управлінців в якості інструмента оцінки та планування. І ще про цікавий інструмент для фільтрації сміття у морі корпоративної інформації.

Продовження статті на блозі InfoDesign. 

Краще розуміння інфографіки як інструменту для якісної візуалізації даних вам дасть тренінг чи воркшоп для не-дизайнерів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Менеджмент, керування, KPI Переговори, риторика, ораторське мистецтво