Строки подання антикорупційних е-декларацій подовжено до 1 травня

Строки подання антикорупційних е-декларацій подовжено до 1 травня

Для осіб, які вперше подають щорічну декларацію відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 р. № 1700-VII (далі — Закон № 1700), строк подання такої декларації продовжено до 1 травня 2017 року.

Відповідні доповнення до розділу XIII «Прикінцеві положення» Закону № 1700 містить Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо особливостей фінансового контролю окремих категорій посадових осіб» від 23 березня 2017 р. № 1975-VIII (далі— Закон № 1975).

Окрім того, Законом № 1975 передбачено, що суб’єкти декларування, які не мали можливості до 1 квітня за місцем військової служби подати декларацію за минулий рік у зв’язку з виконанням завдань в інтересах оборони України під час дії особливого періоду, безпосередньою участю у веденні воєнних (бойових) дій, у т. ч. на території проведення АТО, направленням до інших держав для участі в міжнародних операціях із підтримання миру й безпеки в складі національних контингентів або національного персоналу, подають таку декларацію за звітний рік протягом 90 календарних днів із дня прибуття до місця проходження військової служби чи дня закінчення проходження військової служби, визначеного ч. 2 ст. 24 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25 березня 1992 р. 2232-XII.
                                                                                     Джерело: газета "Консультант Кадровика"


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Менеджмент, керування, KPI