Стань ІТ-спеціалістом та отримай професію майбутнього

Стань ІТ-спеціалістом та отримай професію майбутнього

Мрієте про спеціальність, яка забезпечить вам цікаву та високооплачувану роботу? Хочете забезпечити собі впевнене та успішне майбутнє? Ми знаємо, з чого варто розпочати свій шлях!

Триває набір на професійну комп’ютерну освіту

Мрієте про спеціальність, яка забезпечить вам цікаву та високооплачувану роботу? Хочете забезпечити собі впевнене та успішне майбутнє? Ми знаємо, з чого варто розпочати свій шлях!
Комп’ютерна Академія IT STEP дає можливість отримати нову перспективну професію, яка гарантує працевлаштування та гідну заробітну плату. Професійна комп’ютерна освіта за найбільш актуальними напрямками – це шлях до успішного майбутнього.

  • Комп’ютерна графіка та дизайн

Погодьтесь, що без дизайнерів не може обійтись жодна із сфер нашого життя. Графічний, інтер’єр, веб, реклама, ігри і ще багато чого – дизайнери потрібні скрізь. Де б Ви не пішли – у Вас завжди буде улюблена робота. А тим більше – це одна з унікальних реальних можливостей змінити світ на краще, постійно розвиватись, бути попереду, створювати майбутнє та гарно заробляти.

  • Мережі та кібербезпека

Ви напевно знаєте, що зараз практично все перейшло на хмарні технології – віртуальна реальність вже тут і зараз. Але, разом із комфортом, ніколи не зникне актуальність відчуття безпеки в мережі. Банківські рахунки, телефонні розмови, електронна пошта, інформація у соцмережах, дані великих компаній тощо – все потребує захисту. А хто може його нам гарантувати? Звісно ж, що лише спеціалісти з кібербезпеки. Мережеві інженери ніколи не будуть без роботи, бо головне їхнє завдання – підтримка всієї структури мережі, покращення, модернізація та її безпека.

  • Розробка програмного забезпечення

Гарантоване працевлаштування, унікальні умови праці, висока зарплата – і це лише початок списку переваг. Вже сьогодні потреба в спеціалістах перевищує пропозицію майже в 5 разів! І до того, програміст може спокійно працювати із затишної львівської квартири на одну з великих ІТ-компаній Європи чи США. Або у комфортному кріслі офісу з повним соцпакетом, де все облаштовано за останніми трендами. І, звісно ж, вже на початку своєї роботи отримувати зарплату від 400 $!

Комп’ютерна Академія IT STEP – це лише актуальні знання, якісна освіта, викладачі-професіонали, максимум практики, зручний графік та можливість долучитись до ІТ-спільноти ще під час навчання. 

Однією з переваг навчання в Академії є гнучкість навчального процесу. Для того, щоб наші студенти могли з легкістю поєднати навчання з роботою, навчанням у школі, ВНЗ або іншою діяльністю, ми пропонуємо вам самостійно обрати свій графік занять:

  • 4 рази на тиждень – з понеділка по четвер (стаціонар)
  • 1 раз на тиждень – у суботу (напівстаціонар).

Ми впевнені, що сучасна ІТ-освіта – це гарантія того, що зараз і у майбутньому у Вас буде улюблена робота із гідним прибутком. Навчання стартує 26 листопада!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка