IT STEP University: підсумки тижня

IT STEP University: підсумки тижня

Ми зібрали найцікавіші події тижня в Першому ІТ-університеті.

Лекція “Філософія лідерства”

Програма навчання в IT STEP University приділяє велику увагу розвитку soft skills у студентів. Критичне мислення, презентація себе та своїх досягнень, робота в команді – ці навички є необхідними для успішної кар’єри в ІТ. Цього тижня студенти університету та IT STEP Academy, а також представники інших навчальних закладів та ІТ-компаній, поглибили свої знання із м’яких навичок на лекції “Філософія лідерства” від Івана Лешко, Vice President Client Success at SoftServe. 

Протягом лекції спікер розкрив питання мотивації до навчання, говорив про різницю між ментором та наставником, а також дав поради, як розкрити свій лідерський потенціал. 

Лекції та майстер-класи від цікавих та успішних особистостей є невід’ємною частиною навчання в ІТ STEP University, а крім того, вони є відкритими для відвідування. Слідкуйте за новинами на сайті, щоб бути в курсі всіх подій.

Студенти доуніверситетської підготовки відвідали компанію ELEKS

На власні очі побачити сучасну ІТ-компанію, яка успішно працює та розвивається, є чудовою мотивацією для тих, хто робить перші кроки на шляху до ІТ. Студенти програми доуніверситетської підготовки IT STEP University завітали на екскурсію в одну з успішних львівських ІТ-компаній – ELEKS.

Протягом візиту студенти побачили, як працюють ІТ-спеціалісти, дізнались історію компанії та масштабні проекти, якими вона займається. Особливі враження викликала демонстрація технології VR (віртуальної реальності) та можливості відомих google glass. Для наших студентів отримані знання та враження стануть чудовою мотивацією успішно навчатися, розвиватися та йти до своєї мети. 

Школярі Львова на екскурсії в IT STEP University

IT STEP University продовжує приймати гостей – цього тижня до нас завітали учні чотирьох шкіл Львова – середніх загальноосвітніх шкіл №62, №54, №3, та спеціалізованої школи «Надія». Школярі дізнались про те, як стати студентом доуніверситетської програми підготовки, яка особливо цікава для учнів 9 та 10 класів, адже дає можливість вивчати ІТ та отримувати професійні навички ще зі школи.

Також говорили з учнями про розвиток ІТ-технологій у світі, переваги спеціалізованої освіти та навчання в IT STEP University, що є першим вищим навчальним закладом, який спеціалізується в галузі інформаційних технологій.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Ранній розвиток, розвиток дітей