Організація проведення медичних оглядів — Держпраці

Організація проведення медичних оглядів — Держпраці

На виконання пункту 2.2. наказу МОЗ України «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

Щорічно за заявкою роботодавця, за участю представника первинної профспілкової організації, визначаються категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду.

До 1 грудня складається Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду за формою, наведеною у додатку 1 згаданого Наказу.

У зв’язку з вищезазначеним, документи для визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду згідно з наказом (заява, штатний розпис або список працівників за професіями, лабораторні дослідження умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості та напруженості трудового процесу) з 1 грудня 2017 р. не будуть розглядатись у Головному управлінні Держпраці у Київській області.

Категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду згідно з наказом будуть визначені з 2 січня 2018 р. до 1 грудня 2018 р..

Джерело: газета «Консультант Кадровика»



Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Менеджмент, керування, KPI