Як підняти продажі?

Як підняти продажі?

Ранкове налаштування Вашого персоналу, мотивація та командоутворення з бізнес-тренером Леною Фурса - це дійсно працює та показує рекорди в продажах! "Наша робота з персоналом сьогодні - це Ваші Результати завтра"

Наші вітання, шановні шукачі нового в навчанні та розвитку….
Ми хочемо поділитися позитивною та мотивуючою новиною-заходом, який ми класно змогли організувати та провести для персоналу однієї компаній, яка працює в напрямку обслуговування.
17.12. с 8 до 9-30 в ТРЦ "King Cross Leopolis" змогли зібратися більше 20 осіб на ранковому тренінгу по командоутворенню та тімбілдінгу! Наш позитивний, мега-активний спікер, практикуючий та сертифікований бізнес-тренер Лєна Фурса позитивно налаштувала, вмотивувала, зацікавила різними завданнями та висновками по роботі так, що в цей день магазин показав рекорд по продажах!
Ми черговий раз переконуємося, що правильне, позитивне та результативне налаштування персоналу на роботу - це дуже необхідна міра, яку важливо використовувати в роботі! Мотивація персоналу, спрямованість на командну роботу та акцент на якість обслуговування - ці речі дуже важливі! Саме вони можуть додатково підняти вам продажі! А Лєна Фурса вміє налаштовувати, мотивувати та формувати сильну команду й бажання працювати на результативні продажі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Менеджмент, керування, KPI Продажі, кол центр, робота з клієнтами