Ділова українська мова (за професійним спрямуванням)

Ділова українська мова (за професійним спрямуванням)

Курс "Ділова українська мова (за професійним спрямуванням)" призначений для тих, кому за родом діяльності доводиться стикатися з веденням офіційної документації, виступати перед публікою, вести переговори і укладати угоди.

Програма курсу ділової української мови розроблена таким чином, щоб Ви могли уникнути помилок і відчувати себе впевнено в роботі з документами і спілкуванні державною мовою України.

У "Інституті секретарів» ми підготували спеціальний курс, розрахований на бізнесменів і підприємців, державних службовців і чиновників, співробітників організацій і установ, які беруть участь в переговорних процесах і оформленні документів державною мовою України.

Програма курсу «Ділова українська мова (за професійним спрямуванням)» передбачає вивчення прийомів офіційно-ділової стилістики української мови, а також мовні норми діловодства та документообігу. Завдяки ефективним методикам викладання, студенти засвоюють знання швидко і ефективно. Ми застосовуємо комунікативно-тренінгову методику викладання з моделюванням можливих ситуацій.

Наші викладачі максимально наближують навчальний процес до тих ситуацій, з якими стикаються наші учні у своїй професійній діяльності.

На заняттях  у "Інституті секретарів» ви зможете «освіжити» свої знання з лексики, граматики, орфографії і пунктуації, освоїти особливості ділової української мови на практичному рівні.

Особлива увага приділяється термінології ділового спілкування, особливостей телефонних та інтернет-комунікацій. Ви навчитеся грамотно складати і оформлювати документи, що застосовуються в офіційній сфері: листи, договори, розпорядження, фінансові папери. Ви будете впевнено проводити наради, ділові переговори, співбесіди та презентації українською мовою.

Грамотна українська мова буде важливою складовою вашої кар'єри і однією зі складових вашого довготривалого бізнес-успіху.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Культура, творчість Переговори, риторика, ораторське мистецтво Саморозвиток