Чому так важливо розвиватися кожній людині? Чи впливає це на отримання хорошої роботи?

Чому так важливо розвиватися кожній людині? Чи впливає це на отримання хорошої роботи?

Кожен із нас знає та розуміє, як важливо розвиватися. Впевнені що кожна людина хоче знайти роботу, яка буде приносити великий дохід. Крім того, багато хто мріє про те, щоб робота приносила не тільки гроші, але й задоволення.

Ми всі прагнемо дізнаватися щось нове, намагаємося з кожним днем розвиватися та виконувати поставлені перед собою завдання. Будь-яка людина, яка хоче отримати роботу та можливість добре заробляти, буде дотримуватися цієї позиції. Серед молодих людей дуже часто буває так: коли з’являється шанс відмінно заробляти, вони кидають навчання, не приділяють час «покращенню своїх навичок» та, на жаль, часто зупиняються у своему теперішньому розвитку.

Розвиток дуже важливий.
Спочатку кожен із нас починає працювати на кого-небудь, щоб отримувати хоч якісь гроші, як кажуть, що «піднятися на ноги». Ми припускаємо, що працедавець зацікавлений у більш розвиненому претенденті, ніж в тому, який ледь закінчив школу та нічого не вміє. Але навіть не це найстрашніше! Жахливо те, що така людина не хоче далі розвиватися, так як їй просто нічого не потрібно. Багато з нас погано вчився у школі, в університеті, але хто вчасно «взявся за голову», має зараз хорошу роботу та є затребуваним у своїй сфері. Тому не варто «вмирати» на роботі повністю, залишайте час для розвитку. Ви з часом окупите свої набуті навички.

Чи впливає розвиток на дохід?
Відповідь неоднозначна, тому що свої знання та вміння потрібно правильно просувати, тверезо їх оцінювати та по максимуму використовувати на практиці, щоб стало працедавцю зрозуміло, що саме Ви володієте чимось краще за інших, вмієте виконувати доручення якісніше.

Але можемо сказати, що безумовно впливає. Якщо досліджувати всі види діяльності, то можна зробити висновок, що люди, які працюють головою, заробляють набагато більше тих, які працюють руками, застосовуючи лише певний набір механічний рухів, який вже закладений на рівні рефлексу, інстинкту, іншими словами — робота виконується «на автоматі». Ми не заперечуємо, що таким чином можна заробляти дуже добре, але у цій статті йдеться мова про більші масштаби.

Чим більше у Вас кругозір і чим більше Ви захоплюєтеся тим, що Вам цікаво та може приносити гроші, тим більше у Ваш шансів стати успішною людиною, який буде у своїй сфері високооплачуваним фахівцем і по-справжньому цінним співробітником компанії, за якого будуть боротися інші фірми та більш впливові працедавці.

Доведено, що всебічно-розвинені люди є більш здатними у втіленні та реалізації своїх бізнес-ідей. Це хороші начальники, високопоставлені особи.

Пам’ятайте головне: не має значення, скільки Вам років і чим Ви займаєтеся. Розвивайтеся постійно, бо не дарма кажуть: «Вік живи — вік учись».

ТОВ "Інститут секретарів" запрошує всіх бажаючих розвиватися до нас на тренінги!!!

Ми проводимо, як групове, так і індивідуальне навчання.

Ви можете відвідати тренінги, які ми проводимо на даний час, а також наші викладачі можуь підготувати тренінг/семінар/курс саме для Вас або вашої організації.

За детальною інформацією пишіть нам [відкрити контакти][email protected] або телефонуйте [відкрити контакти]063−163−57−82 — Ірина Ігорівна.

Також заходьте на нашу группу https://www.facebook.com/Instituteofsecretaries/ і ви будете в курсі всіх наших новин.

Будемо раді знайомству!!!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Культура, творчість Саморозвиток