25 січня 2013 року відбувся круглий стіл

25 січня 2013 року відбувся круглий стіл

Генеральний директор компанії “ТОП АкадеміЯ” Василилшина Таїсія прийняла участь у круглому столі “Побудова успішного бізнесу”.

Що був організований Київським національним торговельно-економічним університетом та   Інститутом вищої кваліфікації при підтримці  Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу «ФОРТЕЦЯ» та Ради молодих підприємців України.

Учасники круглого столу ставили перед собою мету обсудидти такі важливі питання, як:

  • Взаємодія бізнесу і влади: проблемні питання і перспективи
  • Конкурентна стратегія бізнесу в умовах економічної кризи
  • Критерії успішності бізнесу: кращі вітчизняні (світові) практики побудови успішного бізнесу
  • Особистий досвід випускників МВА щодо створення бізнесу

Метою круглого столу став обмін досвідом та ідеями, сприяння розвитку контактів між представниками бізнесу – слухачами та випускниками МВА-програм, бізнес-асоціацій і університету.

Учасниками круглого столу стали слухачі та випускники МВА-програм ІВК КНТЕУ, представники партнерських бізнес-асоціацій, підприємці, викладачі

Василишина Таїсія виступила з доповіддю “Ефективні і неефективні стилі менеджменту”, в якій розкрила актуальні питання керівників вищої та середньої ланки.

Актуальними та цікавими виявилясь доповіді:

  • “Рівень менеджменту як фактор конкурентоспроможності компанії (на прикладі ринку полімерних труб України” - Верба Олександр Васильович, Генеральний директор «Укрполімерконструкція»
  • “Сучасна організація та мотивація роботи персоналу торгівельної фірми на B2B ринку” - Нестеренко Олексій Борисович, генеральний директор  ТОВ “ТЕКСА»
  • “Історія успіху створення інноваційного бізнесу та роль  бізнес-освіти в моєму житті” - Лущик Уляна Богданівна, генеральний директор  групи компаній “VV”


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини