Як знайти свою нішу в інтернет, використовуючи власні вміння, навички і знання!

Для більшості охочих розпочати власний бізнес в інтернет, каменем спотикання стає питання вибору ринкової ніші.

Для більшості охочих розпочати власний бізнес в інтернеті, каменем спотикання стає питання вибору ринкової ніші. Вони ніби й в цьому майстри, і в цьому, і це вміють робити добре, і це, а вибрати конкретну нішу, якої займатимуться, розвивати і монетизувати не можуть.

Як вирішити цю проблему?

Як вибрати свою ринкову нішу?
Насправді відповідь на це питання досить проста. Вона лежить на поверхні, але більшість людей не бачать на неї відповіді. Вони, чомусь думають, що створити бізнес в інтернет можуть тільки ті, хто володіє якимись «супер-пупер» здібностями, а на їх вмінні, наприклад, добре готувати, робити щось своїми руками або знаходити спільну мову з дітьми , бізнес створити не вийде.

Смію вас запевнити - це помилкова думка. Кожна людина може створити власний бізнес в інтернеті, взявши за основу свої вміння, навички і знання.

Для того щоб вибрати ринкову нішу, використовуючи свої вміння, навички і знання, потрібно послідовно відповісти на чотири питання:

Що я вмію добре робити?

Чому мені подобається цим займатися?

Які секрети, хитрості, прийоми і напрацювання я використовую?

Чи можуть інші люди вивчивши мої матеріали добитися того ж, що і я?

Провівши аналіз відповідей на ці питання, ви зможете визначитися з одним якимось своїм умінням, досвідом або знанням, яке може бути використане в якості основи для створення власного бізнесу в інтернет.

Для того щоб ви змогли знайти своє справжнє захоплення, на наведені вище питання потрібно відповідати чесно, вдумливо і максимально детально. Відповідаючи на питання одним реченням, ви не зможете зрозуміти ваше цю справу чи ні, що ви можете дати людям, і як сильно це захоплює вас.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Маркетинг, реклама, PR Фінанси, кредит, банківська справа