Нагадування замовникам

згідно частини 3 статті 17 Закону про публічні закупівлі замовник не вимагає документального підтвердження інформації, що міститься у відкритих єдиних державних реєстрах

 Нагадаємо замовникам, що згідно частини 3 статті 17 Закону про публічні закупівлі замовник не вимагає документального підтвердження інформації, що міститься у відкритих єдиних державних реєстрах, доступ до яких є вільним та перевіряє інформацію самостійно у відкритих реєстрах, яким, зокрема, є Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – Реєстр). Звертаємо увагу замовників, що звіт з Реєстру формується системою ProZorro у процедурах закупівель (відкриті торги, конкурентний діалог). 

Натомість у допорогових закупівлях, що здійснюються замовниками за допомогою системи ProZorro, такий звіт відсутній, тож у випадку необхідності перевірки інформації по учаснику, замовнику необхідно буде переглядати її самостійно у однойменному Реєстрі на сайті Мін’юсту (посилання на реєстр https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch/). Звичайно, для зручності, було б чудово, аби подібне досьє з Реєстру формувалось і під час здійснення допорогових закупівель за допомогою системи ProZorro.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Право, юриспруденція Фінанси, кредит, банківська справа